Crowdfunding Lov

Crwodfunding Lov - booomerangSå kom dagen hvor det arbejde der er lagt i Dansk Crowdfunding Forening, og i navn af booomerang for alvor begynder at 'bærer frugt'. Jeg glæder mig hver dag over den stigende succes hvormed projekterne bliver crowdfunded, og over at der kommer så mange nye projekter til. Idag var glæder rettet mod Christiansborg. Som du måske husker i et af mine tidligere blogindlæg om aktie crowdfunding, og en crowdfunding lov - du kan læse det her: Link til tidligere indlæg - så har det siden starten for 5 mdr. siden været et stort, og vildt ambitiøst, ønske at 'Borgen' skulle se på mulighederne for en crowdfunding lov.

Der er idag fremsat et lovforslag til en Crowdfunding Lov i Danmark. Forslaget er fremsat af oppositionen (V, DF, LA og K), og du kan læse det her. Lovforslag B 107.

Det er ikke bare vildt, det er sindsygt. At vi er kommet så langt, på så kort tid. Det gør mig sgu' stolt. På Dansk Crowdfunding Forening's vegne, Frederik Ploug Søgaard og egne vegne. Vi har, sandt at skrive, også lagt en del kræfter i det. Som Dansk Erhverv sagde til os ved et møde, hvor vi indledte vores partnerskab: I har ikke sat én fod forkert i jeres lobby arbejde. Meget godt gået af et første forsøg udi den verden. Jeg forstår mig selvfølgelig ikke på politik. Hvad et lovforslag korrekt betyder, hvilken retning det kan tage. Jeg kan bare konstaterer, at de partier der står bag har et flertal i Folketinget. Mon ikke regneringen også snart kommer med et udspil. Så mangler vi bare en melding fra Enhedslisten. Meget kan sikkert stadigvæk 'gå galt', og vi har ikke åbnet champagneflaskerne endnu, men for hulan det har (igen) været en begivenhedsrig dag i crowdfunding land Danmark.

Jeg vil klappe Frederik, og mig selv, på skulderen og smutte i seng. En ny spændende dag venter.
Michael Eis (@michael) Skrevet af Michael Eis (@michael), 10. april, 2014
Partnerskaber