Tysk film og dansk podcast-serie om Auschwitz-overlever Arlette

3.000,00 kr. 6.00% af 50.000,00 kr.

8

crowdfunders
udløbet
Thomaskvist @thomaskvist

medlem siden 12. juli, 2012

Funders

Vibeke Thychsen støttede med et hemmeligt beløb · 1 år siden
Ole Blædel støttede med 1.000,00 kr. · 1 år siden
Svend B. Carstensen støttede med 100,00 kr. · 1 år siden
Aldrig, aldrig må vi glemme…
Mette Fisker støttede med et hemmeligt beløb · 1 år siden
Jeppe Pedersen støttede med 500,00 kr. · 1 år siden
En anonym person støttede med 200,00 kr. · 1 år siden
Morten Krogh Jakobsen støttede med et hemmeligt beløb · 1 år siden
Lars Steenberg støttede med 500,00 kr. · 1 år siden
Bliv en del af et unikt historisk projekt om Holocaust
Minimumsbeløb 100,00 Alle, der bidrager med 100 kr. eller mere vil få deres navn skrevet på filmens rulletekster. Ved bidrag på 500 kr. eller mere vil du få dit navn på filmens rulletekster, og du vil samtidig modtage en filmplakat. Ligeledes vil du blive inviteret til en online filmpremiere, ligesom du også vil blive inviteret til løbende at lytte med på de enkelte afsnit af podcast-serien, i takt med at de bliver produceret.
Invitation til filmpremiere + podcast på USB
Minimumsbeløb 1.000,00 Ved bidrag på 1000 kr. eller mere vil du få dit navn på filmens rulletekster, og du vil samtidig modtage en filmplakat. Ligeledes vil du blive inviteret til en fysisk filmpremiere med tilhørende foredrag omkring hele det historiske Arlette-projekt, ligesom du også vil blive inviteret til løbende at lytte med på de enkelte afsnit af podcast-serien, i takt med at de bliver produceret. Når podcast-serien er færdigproduceret, vil du modtage hele serien på et USB-stik.
Filmpremiere, podcast på USB + bogen om Arlette
Minimumsbeløb 5.000,00 Ved bidrag på 5000 kr. eller mere vil du få dit navn på både filmens introtekster og på rulleteksterne, og du vil samtidig modtage en filmplakat. Ligeledes vil du få muligheden for at invitere en kreds af personer til et eksklusivt arrangement på en lokalitet, som du bestemmer, med filmvisning og foredrag omkring hele det historiske Arlette-projekt. Ligeledes vil du også vil blive inviteret til løbende at lytte med på de enkelte afsnit af podcast-serien.
Partnerskaber