Sauna På Hjul

0,00 kr. 0.00% af 50.000,00 kr.

0

crowdfunders
Udløbet
Jane Holmstrup @elskersaunagus

medlem siden 19. januar, 2022

Om projektet

Vi er Jane og Per og vi elsker saunagus. Vi er saunagus mestre og vi vil gerne dele saunagusoplevelsen med mange flere. Derfor crowdfunder vi vores sauna på hjul, så vi kan komme rundt på Fyn og andre skønne steder, og invitere alle indenfor i varmen.

Er du livsnyder og sætter pris på eventyrlige wellness oplevelser, er saunagus under åben himmel lige noget for dig.

Måske er du vinterbader og mangler en sauna der hvor du mødes med andre naturelskere?

Måske drømmer du om at invitere familien til en fællesoplevelse som I vil huske længe?

Måske er du virksomhedsejer, der ønsker at forkæle din medarbejdere med en helt særlig fællesoplevelse?
Hvad er saunagus?

Saunagus vinder frem i Danmark, og har været anvendt i århundrede i både Finland, Tyskland, Romerriget og blandt indianere, både til afslapning og til at styrke kredsløbet og den sociale sammenhængskraft på tværs af både unge og gamle.

Saunagus er en aromaterapeutisk oplevelse, der giver fornyet energi, smidig hud og ikke mindst renser kroppen for affaldsstoffer på en helt naturlig måde.

Ved aromaterapi anvendes helt rene æteriske olier – doseret nænsomt og afstemt efter saunaens størrelse. Æteriske olier er kraftige organiske sammensætninger, som koldpresses eller destilleres ud af rødder, blade, blomster, urter eller frugter.

Når saunagus mesteren hælder vand og æteriske olier på ovnen, forhøjes luftfugtigheden i saunaen. De æteriske olier påvirker kroppen og huden med deres forskellige egenskaber.

Saunagus er en simpel og meget effektivt måde at øge dit velvære på. Du øger din blodcirkulation, udrenser affaldsstoffer og kroppens immunforsvar styrkes… mens du sidder helt stille og nyder det.

En Saunagus foregår over tre omgange – også kaldet tre spande – hvor hver spand varer mellem 10-15 minutter og imellem spandene dypper man ned i det kolde isbad eller i havet.

Du vil i selskab med Saunagus mesteren blive guidet igennem hele saunagusen, så du får det fulde udbytte af gus oplevelsen på tryggeste vis.

Ved at gentage saunagus og koldvandsbad ugentligt, opnår man både en sund og vigtig forbrænding og udrensning af kroppen, der bliver til en ny livsstil i godt selskab med andre der sætter pris på det gode liv… sådan som vi selv gør

Skal du være med?

Vi håber du har lyst til at komme med ind i varmen og opleve nye sider af dig selv.

Kig på vores forskellige rewards, og find den der passer bedst til dig og dem du holder af.

Kærligst Jane og Per
Mig Selv
Minimumsbeløb 300,00 Du får en plads i varmen til et af Elsker Saunagus arrangementer efter eget valg og i godt selskab med andre skønne folk.
Min Bedste Ven og Mig
Minimumsbeløb 600,00 I får to pladser i varmen til et af Elsker Saunagus arrangementer efter eget valg. Kulde og varme oplevelsen er den skønneste oplevelse at dele med den man holde aller mest af.
Os Tre
Minimumsbeløb 900,00 I får tre pladser i varmen til et af Elsker Saunagus arrangementer efter eget valg. Det bliver en fællesoplevelse I vil huske, både for det kolde gys og det varme gus.
Hele Familiens 10-turs Kort
Minimumsbeløb 2.500,00 I får 10 pladser i varmen til et eller flere af Elsker Saunagus arrangementer efter eget valg. Du vælger selv hvornår du vil benytte de ti ture. Saunagus har været mødested for unge og gamle i Findland og mange andre steder i hunderede år - nu også på Fyn - tag familien med.
VIP Event Fyn
Minimumsbeløb 5.000,00 Inviter ti venner eller kolleger til jeres eget VIP event. Det kan foregå ved havet eller et skønt sted I selv råder over. Oplev hvordan både varme- og kuldeoplevelsen bringer jer tættere sammen, når pulsen falder og jeres opmærksomhed for jeres eget og hinanden velvære kommer i fokus. Fællesskabet finder fornyet styrke i stærke fællesoplevelser.
Dobbelt VIP Event Fyn
Minimumsbeløb 7.000,00 Inviter tyve venner eller kolleger til jeres eget VIP event. Det kan foregå ved havet eller et skønt sted I selv råder over. Eventet rummer hele to omgange saunagus i forlængelse af hinanden, med op til ti deltagere af gangen. 
Oplev hvordan både varme- og kuldeoplevelsen bringer jer tættere sammen, når pulsen falder og jeres opmærksomhed for jeres eget og hinanden velvære kommer i fokus. Fællesskabet finder fornyet styrke i stærke fællesoplevelser.
Partnerskaber