Sauna På Hjul

0,00 kr. 0.00% af 50.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Jane Holmstrup @elskersaunagus

medlem siden 19. januar, 2022

Funders

Ingen har endnu støttet dette projekt, du kan blive den første :)
Mig Selv
Minimumsbeløb 300,00 Du får en plads i varmen til et af Elsker Saunagus arrangementer efter eget valg og i godt selskab med andre skønne folk.
Min Bedste Ven og Mig
Minimumsbeløb 600,00 I får to pladser i varmen til et af Elsker Saunagus arrangementer efter eget valg. Kulde og varme oplevelsen er den skønneste oplevelse at dele med den man holde aller mest af.
Os Tre
Minimumsbeløb 900,00 I får tre pladser i varmen til et af Elsker Saunagus arrangementer efter eget valg. Det bliver en fællesoplevelse I vil huske, både for det kolde gys og det varme gus.
Hele Familiens 10-turs Kort
Minimumsbeløb 2.500,00 I får 10 pladser i varmen til et eller flere af Elsker Saunagus arrangementer efter eget valg. Du vælger selv hvornår du vil benytte de ti ture. Saunagus har været mødested for unge og gamle i Findland og mange andre steder i hunderede år - nu også på Fyn - tag familien med.
VIP Event Fyn
Minimumsbeløb 5.000,00 Inviter ti venner eller kolleger til jeres eget VIP event. Det kan foregå ved havet eller et skønt sted I selv råder over. Oplev hvordan både varme- og kuldeoplevelsen bringer jer tættere sammen, når pulsen falder og jeres opmærksomhed for jeres eget og hinanden velvære kommer i fokus. Fællesskabet finder fornyet styrke i stærke fællesoplevelser.
Dobbelt VIP Event Fyn
Minimumsbeløb 7.000,00 Inviter tyve venner eller kolleger til jeres eget VIP event. Det kan foregå ved havet eller et skønt sted I selv råder over. Eventet rummer hele to omgange saunagus i forlængelse af hinanden, med op til ti deltagere af gangen. 
Oplev hvordan både varme- og kuldeoplevelsen bringer jer tættere sammen, når pulsen falder og jeres opmærksomhed for jeres eget og hinanden velvære kommer i fokus. Fællesskabet finder fornyet styrke i stærke fællesoplevelser.
Partnerskaber