Kortfilm - Hvor er Chen?

0,00 kr. 0.00% af 5.000,00 kr.

0

crowdfunders
Udløbet
Hvorhjertetbanker @hvorhjertetbanker

medlem siden 27. maj, 2020

Om projektet

Daddel-givere, og løsslupne stakat entusiaster!


Jeg er Victor Bak i min smukkeste alder 32, og prøver som en  gal videnskabsmand at regne fonde-sproget ud, og det er stadig ikke sket. Derfor prøver jeg nu en anden vej, i håb om at få økonomisk støtte, så produktionerne bliver endnu mere fantastisk.

Selv mener jeg at mine historier, og manuskripter er lige i øjehjertet, og eftersom at jeg nu har produceret hele to af egne værker, med teams på henholdsvis 20 personer under hver produktion, tænker jeg der må være noget om snakken. Filmene er Thorkils verden, og Durum (OBS! Durum er stadig undervejs på festivaller, og bliver ikke offentliggjort endnu) som kan ses på www.hvorhjertetbanker.dk

Durum fik en 2. Plads til publikumsprisen, til Nextfilmfestival, men sølv er der ingen der gider at tale om, så vi prøver lige at gå efter guld. 

Jeg er sikker på at argumentet stakater, dadler, grunks eller alment udtalt penge, har stor indflydelse på den guldmedalje. På begge produktioner lagde jeg selv mønt, og levede under kummerlige forhold for at få det til at løbe rundt.


Derfor søger jeg nu støtte til min tredje kortfilm, Hvor er Chen? En humoristisk film, til det unge teenager publikum. God i hampens navn, men humoren er til alle, da der køres på deres intellekt. Selv min freaking mor der hader hamp, grinte da jeg fortalte om den (ingen afsløringer!)


Synopsis

Mød de tre hashhoveder J, Chris, og Ahmed, som bruger livet på at ryge sig skæve. Hashrumsmaskinen hjælper på indtagelsen af hamp, og selvom vennen Chen er væk, og ingen ved hvor han er, så er livet da ok. Mangel på hash til dagen er største problem de tre støder på. Eller er det?


Genre:Komik/satire

Længde : 10-12 minutter
Udgivelsesår: 2022
Forfatter: Victor Bak
Instruktør: Lasse Gottlieb
Producer: Victor Bak


Filmen skal laves med henblik på at modtage en eller anden form for pris, og når den gør, skal vi få den ind på Omeleto (en YouTube kanal for prisvindende kortfilm), og med vi mener jeg selvfølgelig undertegnede.

Budget

Hashrumsmaskine (byg selv)       2500,-

Dyremasker x2                               600,-

Sofa 4. Pers (aflang)                     1000,-

Sofabord                                             0,-

Rekvisit joints                                 500,-

Rekvisit pot/hash                            200,-

Sort plastiksæk                                 20,-
Andet                                              200,-

I alt                                         5.020,-


Alt udover vil blive brugt til at dække transport, eller andre udgifter i forhold til produktionen (ikke lønninger)

Vi takker, og bukker på forhånd!


Partnerskaber