One Bowl

9.520,00 kr. 6.35% af 150.000,00 kr.

19

crowdfunders
udløbet
Jairam Ramakrishnan @rjairam92

medlem siden 6. januar, 2022

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
Årligt medlemskab
Minimumsbeløb 100,00 Medlemmer modtager regelmæssig information om One Bowls samfundsfremgang og inviteres til at deltage i vores samfundsmøder, såsom vores generalforsamling, der afholdes hvert forår. Frem for alt støtter og repræsenterer medlemmer visionen om One Bowl. Tilmeld dig medlemskab på vores hjemmeside https://onebowl.dk/medlemskab/
En skål kogebog
Minimumsbeløb 250,00 Kogebogen samler nogle af de bedste opskrifter, som vi har serveret på One Bowl. :) De er 100% veganske, nemme, billige og så sjove at lave! De passer til alle årstiderne, og de er lavet med enkle ingredienser, du kan finde i din købmand og lokale markeder. Kogebogen er på engelsk.
Gavekort
Minimumsbeløb 500,00 Få 4 måltidskuponer på One Bowl, som du kan donere eller give dine kære. For at modtage din kupon skal du sende os dit transaktions-id på facebook
Gavekort
Minimumsbeløb 1.000,00 Få 8 måltidskuponer på One Bowl, som du kan donere eller give dine kære. For at modtage din kupon skal du sende os dit transaktions-id på facebook
Støt 100 måltider til hjemløse krisecenter
Minimumsbeløb 1.500,00 Dine donationer vil hjælpe os med at servere 100 sunde plantebaserede måltider til hjemløsehjemmet rundt om i København.
Støtte en skål og dens mission
Minimumsbeløb 2.000,00 One Bowl søger at skabe opmærksomhed og løse problemet med fødevareusikkerhed og ensomhed gennem inkluderende middage, og vi kommer til at gøre det takket være alle vores medlemmer, der aktivt bidrager til vores mål. Antallet af lokale tilhængere og frivillige er vokset. Takket være dem kan vi servere mange tusinde måltider til folk rundt omkring i København, uanset deres betalingsevne. Du vil modtage et gavekort til 8 måltider på One Bowl. 
Støt 200 måltider til hjemløse krisecenter
Minimumsbeløb 3.000,00 Dine donationer vil hjælpe os med at servere 200 sunde plantebaserede måltider til hjemløsehjemmet rundt om i København.
Et professionelt samarbejde
Minimumsbeløb 5.000,00 For folk, der er interesserede i at samarbejde og arrangere arrangementer og andre muligheder. Lad os tale og diskutere muligheder.
Partnerskaber