Radar - Danmarks nye techmedie

0,00 kr. 0.00% af 50.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
mats magnussen @matsmagnussen

medlem siden 8. december, 2021

Om projektet

Støt Techmediet Radar

Mission:


Radar er Danmarks nye techmedie.Vi vil sætte strøm til diskussionen og dækningen af tech, digitalisering, algoritmer, platformsøkonomi og privacy på tværs af den offentlige og private sektor. Vi oplever, at det digitale samfund er en selvfølge, som vi ikke diskuterer. Store omvæltninger gemmer sig under flotte gloser. Men det kræver en dybere demokratisk samtale, når teknologi i stor stil former menneskets vilkår. Vi klæder beslutningstagere, virksomheder, organisationer og fagprofessionelle på til at navigere i de digitale farvande.Derfor skal du støtte os!Vi ønsker at rejse 50.000 kr. gennem crowdfunding til at udvikle Radar og lave store, undersøgende projekter, før vi søger mediestøtte i løbet af 2022. ForretningsmodelI oktober gik Radar i luften, men i en beta-udgave. Det vil sige, at vi lige nu producerer indhold, som er frit tilgængeligt.


Men Radar skal på sigt være et abonnementsbaseret site, podcast og nyhedsbrev. Vi kommer til at have 15 procents gratis indhold, der skal ramme en bredere mainstream og kapre nye kunder, mens virksomheder, beslutningstagere, uddannelsesinstitutioner, fagprofessionelle, politikere, fonde, institutioner, embedsværk og nørder udgør det betalende og bærende segment.IndholdRadar er ikke det hurtige nyhedsoverblik. Vi er den grundige, gravende og vidensbaserede formidler, som bringer diskussionen op på et højere niveau.


Vi får beslutningstagerne på banen. Vi holder politikerne op på deres flotte ord om digitaliseringens mange goder. Vi klæder virksomheder og offentlige myndigheders digitale konsulentlingo af og forklarer teknologiens konsekvenser.


Radar laver undersøgende journalistik, nyheder og forskningsformidling fra alle afkroge af det digitale samfund.Med glade julehilsener og et håb om gavmilde bidrag


Redaktionen, Peter Christian Bech-Nielsen og Mats Magnussen


Link til hjemmesiden
Link til Innovationspuljen
Partnerskaber