Agnes II (web-serie)

0,00 kr. 0.00% af 15.000,00 kr.

0

crowdfunders
Udløbet
Anton Jarlskov @5133186585

medlem siden 29. september, 2015

Om projektet

Da landet i 2020 blev lagt ned af corona og vi ikke kunne bevæge os ud i verden, var vi en flok venner, der benyttede anledningen til at bevæge os ind i Agnes' univers. Resultatet blev comedy-web-serien 'Agnes', der kort fortalt handler om den unge kvinde Agnes, og de venner og fremmede, der kommer forbi i hendes lejlighed. Vi lavede den i vores sommerferie, og serien blev lavet uden budgetmidler.

Til vores store glæde og overraskelse var I mange, der elskede Agnes og hendes kringlede univers. Nu er vi klar med manus til sæson 2. Castet er sat, og produktionsplanen er klar til takeoff i august 2021. Selve indspilningsperioden løber over en måned, indebærer over 100 rekvisitter, og vi er mere end 60 personer involveret både foran og bag ved kameraet.  

Hvis du har lyst til at støtte vores projekt, vil vi være meget glade. Alle beløb vil blive taget imod med stor glæde og taknemmelighed. Pengene vil blive brugt på udstyr, rekvisitter, mad til skuespillerne på settet, og andre ting, der knytter sig til optagelser og post-produktion. Der vil fortsat ikke blive brugt penge på lønninger.

Vi har sat vores mål til 15.000 kr., men vores udgifter overstiger dette, så alt der eventuelt bliver doneret derover, vil stadig kun gå til produktionen.
Partnerskaber