Pårørende børn og workshops for familier med teenagere

1.495,00 kr. 1.66% af 90.000,00 kr.

3

crowdfunders
udløbet
Gitte Sommer @1642415153

medlem siden 21. maj, 2021

Om projektet

Jeg søger støtte til udgivelse af pårørende bøger & workshops for familier med teenagere


 


Pårørende bøger:


Jeg vil skrive og udgive 6 pårørende bøger, som er målrettet den enkelte. Det gør jeg, fordi der er stor forskel på hvilken rolle man udfylder. Er du bioforælder eller bonusforælder. Er du bedsteforælder eller ven til en syg teenager. Der er forskel i forhold til rolle, tanker, følelser, og derfor hvad det er hensigtsmæssigt, at du bidrager med.


Hvordan kan hele familien leve med sygdom så tæt på livet


For hvordan
LEVER man i stedet for at OVERLEVE? Hvordan navigerer vi i det, at have plads
til en hverdag, latter og hyggelige oplevelser RUNDT OM sygdommen?


 


E-bøger


Den pårørende som barn


Den pårørende som teenager


Den pårørende som bonusforælder


Den pårørende som bedsteforælder o.lign.


Den pårørende som forælder


Den pårørende som teenage veninde og ven


 


I 2016 er der gennemført en undersøgelse blandt Danske Patienters medlemsforeninger vedr. børn som pårørende. Det er den seneste undersøgelse af sin art, jeg har fundet. Og her taler vi om 158.000 børn hver år. Det vil sige PLUS 158.000 hvert år. Og de tal er 5 år gamle. Jeg har svært ved at forestille mig at de er blevet mindre. Hvad tænker du?


Du kan læse mere om undersøgelsen i linket nedenfor.


(https://danskepatienter.dk/politik-presse/nyheder/boern-med-syge-soeskende-oplever-stress-angst-og-depression)


 


Bøgerne skrives i samarbejde med forældre, bonusforældre og teenagere. Men også skolelærere (både med børn og teenagere som arb.område), andre coaches, en sygeplejerske som arbejder med unge og selvskade, en pædagog, en socialpædagog og en konsulent som arbejder med familier i det offentlige system.


 


Foredrag & Workshops


Jeg vil med din hjælp holde gratis foredrag og workshops på skoler, bosteder, og andre former for foreninger over hele landet i resten af 2021.


For at alle bio- og bonusforældre (uafhængig af indkomst) kan få værktøjer til deres konkrete hverdag med teenagere og preteenagere. Hjælpe vores børn og unge med at stå stærkere i sig selv. Være parate, så vi STYRKER deres selvværd og modvirker al den forfærdelige stress, angst,
depression og selvskade som så mange unge lever med i dag. Uanset om det er fordi de unge er pårørende til en søskende der fylder meget – eller slet og ret kæmper med den svære kunst at være teenager i dag.


Før i tiden var den traditionelle kernefamilie mor, far og børn. Men ifølge Danmarks Statistik findes der omkring 40 måder at være familie på i dag. Derfor er det tid til at ændre den måde vi opfatter den “rigtigste” familie på - både bevidst og ubevidst.


Jeg arbejder med den sammenbragte familie, der i dag er en af de mest almindelige familie former. Men der er stadig en masse tabuer vi ikke taler om. Jalousi, vrede, frustration og forkerthedsfølelser for  både bio- og bonusforældre - såvel som for de såkaldte hele og delebørn. Og det er tid til at gøre op med det nu. Hvis vi gør det, er det min overbevisning at vi kan nedbringe manglende selvværd, angst, selvskadende adfærd og følelsen af ikke at blive set, hos vores børn.


 


Jeg har brugt mine personlige og professionelle erfaringer samt evner for formidling til at udvikle de værktøjer, som jeg bruger i mit arbejde. Dem vil jeg gerne dele, fordi der er alt alt for mange unge som kæmper med ensomhed og bliver både misforstået og overset.


Du kan læse mere om mig på www.lysdinvej.dk


 


Hvad går din værdifulde støtte til?


Når du støtter min mission og vision for at få øget fokus på de pårørende børn OG normalisere den sammenbragte familie med hvad dertil hører, så får du naturligvis noget igen! Du kan se ude i siden, hvad du modtager for dit
fuldstændig fantastiske bidrag til projektet.


Jeg bruger alt hvad jeg har af tid, penge og energi på at sætte fokus på min mission. Men for at det virkelig giver pote, så må jeg gå 100% helhjertet ind i det resten af 2021. Det indsamlede beløb vil gå til dækning af faste udgifter, udgifter til forlag, layout og distributør, en målrettet kampagne for synliggørelse af behovet for mere fokus på pårørende børn, samt en målrettet kampagne på SoMe.


Bøgerne forventes færdig skrevet og afsendt den 7. januar 2022, og foredraget  omkring bøgerne bliver afholdt den 10. januar 2022 kl.19.30 på Zoom.


Foredragene med workshop vil følge 2. halvår af skoleåret, altså fra august – december 2021.


På  min facebookside Lysdinvej har jeg oprettet en gruppe, som du er velkommen til at være medlem af. Her vil jeg dele historier fra mit arbejde med bøgerne og foredragene og meget andet.


Tusind tak for din tid. 


(Tak til Jesper fra JFM Aeroshot som har hjulpet mig med at få optaget videoen)


 

Dette er et såkaldt flexible funding projekt.

Det betyder, at dit beløb går til projektet uanset om indsamlingen når sit samlede projektmål eller ikke. Ved almindelige projekter på Booomerang kommer beløbet kun til udbetaling, hvis det samlede projektmål nås.
Dit navn på hjemmeside og facebook side
Minimumsbeløb 50,00 Med denne støtte skriver jeg dit navn på Lysdinvejs hjemmeside og Facebookside, hvis du da ikke ønsker at være anonym.
En Lysdinvej pårørende E-bog til dig
Minimumsbeløb 150,00 Du vælger 1 Lysdinvej pårørende e-bog efter eget valg, enten til dig selv eller som gave til en du holder af. Du får også mulighed for at deltage i mit online foredrag den 10. januar 2022 kl.19.30 på Zoom om baggrunden for bøgerne mm. Samtidig skriver jeg dit navn på Lysdinvejs hjemmeside og Facebookside, hvis du da ikke ønsker at være anonym.
To Lysdinvej pårørende E-bøger til dig
Minimumsbeløb 300,00 Du vælger 2 Lysdinvej pårørende e-bøger efter eget valg, måske både til dig og som gave til en du holder af. I får også mulighed for at deltage i mit online foredrag den 10. januar 2022 kl.19.30 på Zoom om baggrunden for bøgerne mm. Samtidig skriver jeg dit navn på Lysdinvejs hjemmeside og Facebookside, hvis du da ikke ønsker at være anonym.
Tre Lysdinvej pårørende E-bøger til dig
Minimumsbeløb 450,00 Du vælger 3 Lysdinvej pårørende e- bøger efter eget valg, måske til dig og nogle du holder af som gave. I får også mulighed for at deltage i mit online foredrag den 10. januar 2022 kl.19.30 på Zoom om baggrunden for bøgerne mm. Samtidig skriver jeg dit navn på både Lysdinvejs hjemmeside og Facebookside, hvis du da ikke ønsker at være anonym.
Fire Lysdinvej pårørende E-bøger til dig
Minimumsbeløb 600,00 Du vælger 4 Lysdinvej pårørende e- bøger efter eget valg, måske til dig og nogle du holder af som gave. I får også mulighed for at deltage i mit online foredrag den 10. januar 2022 kl.19.30 på Zoom om baggrunden for bøgerne mm. Samtidig skriver jeg dit navn på Lysdinvejs hjemmeside og Facebookside, hvis du da ikke ønsker at være anonym.
1 Lysdinvej pårørende E-bog + 90 min coaching enkeltperson
Minimumsbeløb 1.000,00 Du vælger den bog der passer bedst på modtageren. Umiddelbart efter betaling bookes via min hjemmside, så vi kan tale sammen hurtigst muligt på zoom. Du får også mulighed for at deltage i mit online foredrag den 10. januar 2022 kl.19.30 på Zoom om baggrunden for bøgerne mm. Samtidig skriver jeg dit navn på Lysdinvejs hjemmeside og Facebookside, hvis du da ikke ønsker at være anonym. Jeg glæder mig rigtig meget til at tale med dig – eller den som modtager gaven.
Dit navn som privat eller virksomhed på hjemmeside/facebook OG i bøgerne
Minimumsbeløb 1.111,00 Med denne støtte får du alle 6 Lysdinvej bøger tilsendt hvis du ønsker det. Men du får også dit navn nævnt i bøgerne, udover på hjemmesiden og facebook, fordi du har været med til at virkeliggøre drømmen om at få mere fokus på, hvordan vi bliver bedre til at takle livet, når vi møder modgang. Du får også mulighed for at deltage i mit online foredrag den 10. januar 2022 kl.19.30 på Zoom om baggrunden for bøgerne mm.
2 Lysdinvej pårørende E-bøger + 90 min coaching, 2 personer sammen
Minimumsbeløb 2.555,00 Du vælger de bøger der passer bedst på de 2 modtagere (enten 2 bioforældre/1 bio og 1 bonusforælder/1 forælder og 1 teenager), og booker allerede efter du har betalt her, timen hos mig via min hjemmside, så vi kan tale sammen hurtigst muligt på zoom. Du får også mulighed for at deltage i mit online foredrag den 10. januar 2022 kl.19.30 på Zoom om baggrunden for bøgerne mm. Samtidig skriver jeg dit navn på både Lysdinvejs hjemmeside og Facebookside, hvis du ikke vil være anonym.
2 Lysdinvej pårørende E-bøger + coaching forløb for jer som sammenbragt par eller bio forældre som ikke længere danner par.
Minimumsbeløb 4.999,00 Du vælger de 2 bøger der passer bedst (enten 2 bioforældre/1 bio og 1 bonusforælder), og booker snarest via min hjemmeside, så vi kan tale sammen hurtigst muligt på zoom. Forløbet består af 1 x 90 min + 3 x 50 min coaching, med konkrete værktøjer og sparring på jeres liv; hvor er I nu – og hvor vil I hen? I lærer at lytte bedre og give plads til hinanden i den nye udvikling jeres forhold tager. I kan også deltage i online foredraget og navn på få jeres navn på sites.
Dit navn som virksomhed på hjemmeside/facebook og i bøgerne MED LOGO
Minimumsbeløb 5.000,00 Med denne støtte får du alle 6 Lysdinvej bøger tilsendt hvis du ønsker. Men også dit navn og logo nævnt FORREST i bøgerne udover på hjemmesiden og facebook, fordi du har været med til at skabe fokus omkring de pårørende børn, og hvordan vi kan gøre det mere normalt at se på en sammenbragt familie som det normale- med alle de følelser det indebærer. Du får også mulighed for at deltage i mit online foredrag den 10. januar 2022 kl.19.30 på Zoom om baggrunden for bøgerne mm.
Partnerskaber