Legeplads i Nordby

75.044,11 kr. 75.04% af 100.000,00 kr.

95

crowdfunders
Udløbet
Sofie Nielsen @sofiemondrupnielsen

medlem siden 29. marts, 2021

Om projektet

Hjælp os med at gøre Nordby til en by for alle - store som små. Vi drømmer om at etablere en naturlegeplads, så øens børn og børn på Ø-ferie kan lege, mens forældre og bedsteforældre nyder en rolig stund i solen. Vi har en stor græsplæne til formålet, som ligger centralt i byen.

Der findes ikke legepladser i Nordby - til gengæld findes der en masse børn og forældre, som kunne trænge til et sted, hvor børnene kan slå sig løs. Et frirum for børn og voksne. De seneste år er skoler og daginstitutioner lukket på Nordøen og vi vil gerne bidrage til at Nordøen igen gøres attraktiv for børnefamilier.

Legepladser inviterer til aktivitet, leg og læring og så er en god legeplads et sted, hvor børn mødes og venskaber opstår. Øens børnehaver og skoler tager ofte på udflugter til Nordby og her vil de også kunne lege og spise medbragt frokost på plænen.

Vi ønsker at skabe en bæredygtig legeplads af god kvalitet og miljøbevidste materialer og hvor sikkerheden er i top. Vi har en målsætning på minimum 100.000 kr. men uanset hvad, så spytter vi selv også penge i projektet, da det ikke er helt billigt at etablere legepladser der opfylder alle sikkerhedskrav.

Vi håber I har lyst til at bidrage, så vi sammen kan skabe plads til liv og leg i Nordby.

På forhånd mange tak!

Kærlighed fra

Eyal, Sofie, Viggo & Loui

 

Dette er et såkaldt flexible funding projekt.

Det betyder, at dit beløb går til projektet uanset om indsamlingen når sit samlede projektmål eller ikke. Ved almindelige projekter på Booomerang kommer beløbet kun til udbetaling, hvis det samlede projektmål nås.
Valgfri varm drik
Minimumsbeløb 50,00 Vælg en valgfri kaffe, varm kakao eller milkshake.
Varm drik + Is
Minimumsbeløb 101,00 Vælg en valgfri varm drik + en lille softice/1 kugle is. Derudover fås et Samsø klistermærke med i købet.
Varm drik + stor is
Minimumsbeløb 151,00 Vælg en valgfri varm drik + en stor softice/3 kugler is med top. Derudover fås et Samsø klistermærke med i købet.
2 sandwiches/salater
Minimumsbeløb 201,00 Få to valgfrie sandwiches eller salater. Derudover fås et Samsø klistermærke med i købet.
ØBO emaljekop og klistermærke
Minimumsbeløb 300,00 Kommer du ikke lige forbi Samsø, så kan du også få tilsendt en emaljekop fra ØBO med Samsø + et Samsø klistermærke
2 x mad og drikke
Minimumsbeløb 301,00 Vælg to valgfrie sandwiches eller salater og to drikkevarer (øl, sodavand, saft). Derudover fås et Samsø klistermærke med i købet.
2 x mad, drikke, is & kaffe
Minimumsbeløb 401,00 Vælg to valgfrie sandwiches eller salater og to drikkevarer (øl, sodavand, saft). Derudover to valgfrie varme drikke + en stor softice/3 kugler is med top. Derudover fås et Samsø klistermærke med i købet.
2 x varm mad, drikke, is og kaffe
Minimumsbeløb 501,00 Vælg to valgfrie varme retter (grill tallerken, burger eller middagssalat) og to drikkevarer (øl, sodavand, saft). Derudover to valgfrie varme drikke eller 2 små softice/2 kugler is. Derudover fås et Samsø klistermærke.
Middag for 4
Minimumsbeløb 1.000,00 Vælg 4 valgfrie varme retter (grill tallerken, burger eller middagssalat) og 4 drikkevarer (øl, sodavand, saft). Derudover 4 valgfrie varme drikke og 4 små softice/2 kugler is. Derudover fås et Samsø klistermærke.
Middag for 4 og sponsortavle
Minimumsbeløb 5.000,00 Vælg 4 valgfrie varme retter (grill tallerken, burger eller middagssalat) og 4 drikkevarer (øl, sodavand, saft). Derudover 4 valgfrie varme drikke og 4 små softice/2 kugler is. Derudover fås et Samsø klistermærke og mulighed for navn og/eller logo på legepladsens sponsortavle.
Partnerskaber