Hjælp mig - red mit liv

22.370,00 kr. 11.19% af 200.000,00 kr.

43

crowdfunders
Udløbet
Jeannie Mortensen @jeanniemortensen

medlem siden 5. juli, 2013

Om projektet

Update:

Kære alle. TAK af hjertet til alle som har doneret, og hjælper mig videre til behandling af professor Dr. Vogl på Frankfurt Universitets hospital. Det var overvældende at få hans og jeres hjælp. Her kan i høre hvordan min første behandling, og mødet med Vogl gik. Jeg er meget optimistisk, og skal retur d. 14-17.2.2021. Kære venner. Jeres donationer betyder alt for mit liv, og kampen mod kræft. Tak️

Kære venner,


GODT NYTÅR!

Min drøm blev knust den 23. December 2020

Lægerne på Herlev Hospital har informeret mig, at min  prognose for overlevelse nu er blevet reduceret til måneder. De danske læger ønsker ikke længere at fortsætte min behandling. Derfor denne crowdfunding til behandling i Tyskland, og det haster.

Som mange af jer ved, måtte jeg forlade mit elskede Indien, og vende tilbage til Danmark for 18 måneder siden.

Jeg var blevet diagnosticeret med tarmkræft og  måtte hjem for operation hurtigst muligt. Det var selvfølgelig et forfærdeligt chok;  -Men som den overlever jeg altid er, så tog jeg den forfærdelige sygdom, som blot som endnu en af livets udfordringer. Jeg var sikker på jeg ville vinde vinde. Efter forskellige behandlinger på Herlev hospital i Danmark, herunder kirurgi og stråling på rygsøjlen,  tilbragte jeg mere end to måneder på hospitalet, for at lære at gå igen. Det gjorde jeg trods lægernes dom, som først var at jeg aldrig kom til at gå igen. MEN de tog fejl, for jeg går allerede nu. Det kan du se på min FB side.

ENDELIG følte jeg at jeg var kommet over det værste.

Jeg så frem til at det nye år 2021, ville være det år, hvor jeg skulle begynde mit liv igen med kræften reduceret.

Jeg forstår det ikke, opgivet af de danske læger????

Jeg føler mig jo levende og energisk!

Jeg er jo begyndt at arbejde på filmversionen af min bog Pushpa, samt arbejder med fremtidige skønne  tøj designs.!

Det kan ikke beskrives med ord, hvor fortvivlet jeg var på min ensomme tur hjem fra hospitalet!

Herefter passerede et par forfærdelige juledage, hvor døden dominerede tankerne.Men min naturlig styrke og positive væsen vandt  over de triste juledage. Jeg nægter at acceptere min dødsdom og bare give op til denne frygtlige sygdom.

“ I got miles and miles to go before I sleep!”

Jeg huskede et råd, jeg fik af en nær ven der er læge, da jeg fik at vide, at kræften havde spredt sig til metastaser på leveren; Min lægeveninde rådede mig til at søge behandling hos professor Thomas Vogl på hans universitetshospital i Frankfurt.

Han er specialist i nøjagtige den kræft, jeg lider af.  Thomas Vogl er en videnskabelig læge med mere end 2.200 publicationer og 33.000 citater i videnskabelige artikler. Thomas Vogl metoder er godkendt i Danmark, begrænset til primære leverkræftpatienter.

Der er mange artikler om hans revolutionerende behandling, hvis du googler Thomas Vogl. Jeg har personaligt talt med danske patienter, som har fået deres liv forlænget med hans viden og behandlinger.

Her er Vogl's wikipedia og google ham: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Thomas_Vogl

 

Endelig et lyspunkt

4.1.21. Jeg har lige modtaget en mail fra Professor Vogl,

Han har idag gennemgået mine scanninger der er blevet sendt til ham på universitet hospitalet i Frankfurt.

Jeg har den store glæde at meddele, at Professor Vogl mener at han godt kan hjælpe mig.!

Thomas Vogl vil allerede og kan allerede  starte min behandling  i Frankfurt d.15 januar 2021

HASTER

Desværre har jeg ikke økonomi til de foreløbelige behandlinger samt pleje og rejseudgifter.

Jeg har brug for alt den hjælp jeg kan få, og det haster.

Hver behandling koster 3900 euro plus det uforudsete, så der søges 200.000 kr, så jeg kan gå all the way uden økonomiske stress tanker. Derfor denne crowdfunding, som er eneste håb for overlevelse.

“Alle bække små udgør en stor å.”VIL I KÆMPE MED MIG, så jeg kan betale for behandlinger i Tyskland? Af hjertet tak.

Kære venner, som  jeg har så mange vidunderlige minder med mange af jer! Dem skal vi have mange flere af. Der er så meget mere af livet der skal leves.

VIGTIGT: *Hvis du ønsker at donere mere end 1000 danske kroner, hvilket svarer til 160 Usd eller 130 Euro, bedes du gøre det direkte til min bankkonto eller mobilepay, der er nævnt nedenfor:

Betalingsoplysninger direkte:

Inger Solberg Nordea Bank

Reg: 0111 – 6894907922

IBAN: DK65 20006894907922

Swift: NDEADKKKXXX

Mobilepay: +45 2176 6599

Følg mig eller kontakt mig her på FB: https://www.facebook.com/solbergindia

Til alle, der vil donere, vil jeg opdater nyheder på min FB-side,

herunder en særlig tak til alle løbende.

Del venligst dette med dine venner, da tiden ikke er på min side.

Gud velsigne jer alle!

imagine the possibilities”

... Inger Solberg

 

Dette er et såkaldt flexible funding projekt.

Det betyder, at dit beløb går til projektet uanset om indsamlingen når sit samlede projektmål eller ikke. Ved almindelige projekter på Booomerang kommer beløbet kun til udbetaling, hvis det samlede projektmål nås.

Støtter du med mere end DKK 1100 på denne side  er transaktionen underlagt KYC/AML bestemmelser, og du vil derfor blive bedt om at fremsende billed ID så pengene kan sendes til projektinderhaveren.
 

Designer & Writer

Som erhverv er jeg modedesigner. Min sidste modeshow var et velgørenhedsshow i Indien i februar 2020 -  se video https://m.youtube.com/watch?v=dDouND8WvfY&feature=youtu.be

 

Kontakt for alle spørgsmål, da vigtigheden lige nu er at spare mine kræfter til rejse og behandling: Koordinator Jeannie Mortensen på +45 5051 4560 - Mail: Jeanniemortensen@gmail.com

 

 
Partnerskaber