Sæt et smil på læben af alle slags hunde

5.490,00 kr. 109.80% af 5.000,00 kr.

25

crowdfunders
udløbet
Jane wieben @wiebenkunst

medlem siden 10. marts, 2015

Om projektet

Jeg har fået min første hund! Han hedder Carlos og er af racen Perro sin pelo del Peru.  Perro sin pelo del Peru er en hunderace, som har sin oprindelse helt tilbage til Inkaerne i Peru. Man kan se Perro sin pelo del Peru optræde i malerier, keramik og ikonografi af Inca-, Moche-, Wari- og Chimú- kulturer. Racen fødes både uden hår og mere sjældent med hår og i tre størrelser, Lille, Medium og Stor. Racen er meget atletisk og smidig og de er ideelle til løb.

Ud over at være en fantastisk familiehund, med hår, er min Carlos også vild med at løbe. Så meget at han løber 1 til 2 gange om ugen på Midtjysk Greyhound Stadion. Midtjysk Greyhound Stadion er et sted for familien, hvor oplevelsen for publikum samt vilkår for hundene er første prioritet. Alle hunderacer er velkomne og kan få fornøjelse af at løbe her. Der bliver taget utrolig godt imod nye hunde og mennesker, og du og din hund hjælpes i gang med løb, på en måde der passer til jer.
Midtjysk Greyhound Stadion drives udelukkende af frivillige kræfter, lige fra harekørslen, at sende hundene afsted på løb, foto af alle hunde under løb, kaffebrygning, kagebagning, rengøring, vedligeholdelse af banen osv…..
Banen er fra 1968 med en stor renovation i 2017/2018. Nu mangler vi at renoverer den skinne selve haren kører på. Ingen hare ingen løb.
Det er et omkostningstungt projekt, og selv om alt i foreningen drives af frivillige kræfter, skal der fagfolk til at udskifte skinnen. Foreningen har været så heldig at få støtte fra forskellige virksomheder og fonde men mangler 15.000,- kr. Vi håber at kunne få hjælp til 5000,- kr. herigennem.
Partnerskaber