Shh og Durum

0,00 kr. 0.00% af 4.500,00 kr.

0

crowdfunders
Udløbet
Hvorhjertetbanker @hvorhjertetbanker

medlem siden 27. maj, 2020

Om projektet

Manuskriptforfatter: Victor Bak

Instruktør: Lasse Gottlieb Karstensen

”SHH” 20-21/6 (3min) Kaj og Signe hygger sig på Kajs værelse. Kaj vil skrive en historie om Zombier, men Signe håner ham for ikke at udstille zombier, for hvad de i virkeligheden er: Grådige mennesker som bare vil have penge. Kaj kan ikke lide at Signe taler så åbenlyst, for han ved at illuminati findes, og lytter med. Signe får overtalt Kaj til at de alligevel at skrive en historie, som åbenlyst fortæller at det almene menneske faktisk er en zombie. Det har konsekvenser i form af giftpile i halsen på først Signe, og så på en forskrækket Kaj.

”DURUM” 21, 27-28/6 (5min) Den unge mand Veto arbejder i den lokale kebab. Veto elsker durum over alt andet her i livet. Da hårde tider, gør at Veto bliver fyret går hans liv i stå. Uden penge til durum, bliver Veto deprimeret, og har ingen lyst til livet længere. Han bliver smidt ud af sin lejlighed, og påbegynder en tragisk tid. I ren psykose går Veto modløst rundt i byen, for til sidst at gemme sig under den velkendte bænk hos sin lokale kebab. Veto vågner ved at en durum taler til ham, men ender på den lukkede da det slet ikke er en durum. På den lukkede ender Veto med at finde lykken, da han selv bliver forvandlet til en durum.

Hej vi er to ambitiøse filmskabere, som har med formål at producerer disse to mesterværker i slutningen af Juli. I den forbindelse har vi brug for hjælp, og støtte til Moodboard, rekvisitter, og transport. 1000kr går rent til durum.

Der er lagt timer i forarbejdet, og fundet locations, samt påsat søgning af crew og cast. Vi er amatører, men ser vores tilgang som professionel.

Hjælp os med at optimerer vores kreative CV, og støt projektet.
Partnerskaber