Støt et feriebarn!

4.770,00 kr. 47.70% af 10.000,00 kr.

2

crowdfunders
udløbet
PeterPan @blfa

medlem siden 19. april, 2013

Om projektet


“Oplevelser er noget vi giver til hinanden!”






Børnenes Lystfisker Akademi har som formål at rækker ud til børn og unge der har brug for at blive favnet med kærlighed og omsorg. Generelt for vores målgruppe gælder at der er tale om socialt / økonomisk trængte børn og familier. Vi hverken dømmer eller har fordomme om vores deltageres religiøse baggrund eller politisk overbevisning.






Igennem vores maritime aktiviteter skaber vi en pædagogisk ramme for god lærling og et kærligt og omsorgsfuldt fællesskab for disse børne og unge.


Størstedelen af vores aktiviteter foregår i skolernes sommerferie, men afholder også hen over de resterende måneder, børne og familier-kutterture på Øresund.


Siden 2016 har vi inviteret Julemærkehjemmet – Kildemose og Julemærkehjemmet Liljeborg med på en tilbagevende kuttertur på Øresund. I forbindelse med alle vores aktiviteter deltager mindst 6- 8 frivillige. På den måde sikre vi en at alle deltagere får et optimal fagligt og socialt udbytte af turen.







 

I 2020 vi foruden en gratis fladfisketur med kutter for Julemærkehjemmet Kildemose i Frederikssund,

– i ugerne 28-30, 2020 gennemføre følgende aktiviteter:

  • Maritim ferielejr for udsatte børn og familier i uge 30. (160 børn og voksne + 40 frivillige)

  • Opholdet foregår i store 6 pers. telte.


 

  • Kutterture fra Helsingør – (Man til søndag, uge 29.) Turen er inkl. lån af fiskegrej. (210 deltagere)







  • Sommertog med Søspejderskibet MS Agape – (uge 26+31) – (10 deltagere + 4 frivillige + 3 besætningsmedlemmer) Sommertog 1. (Uge 26 afgår / hjemkomst fra Aarhus Havn). Sommertogt 2. (Uge 31 afgår / hjemkomst fra Svendborg Havn)






 
Partnerskaber