SISTER SONGBIRD & THE LOVERS - pladeudgivelse

0,00 kr. 0.00% af 4.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Trinemalua Elenor @divinefulacademy

medlem siden 6. april, 2017

Om projektet

SISTER SONGBIRD & THE LOVERS


Jeg er virkelig glad for og stolt over, endelig at kunne præsentere verden for mit musikalske alter ego, Sister Songbird. Se en præsentation HER 


Her er en samling af de aller bedste sange fra sangfuglens mest produktive periode på pladen “Sister Songbird & The Lovers”. Du kan høre flere af numrene HER


Stilen er tidløs og swingin’ med en lækker blanding af godt gedigent musikerhåndværk, et blødende hjerte med masser af ægte ord og toner fyldt med magi. Teksterne er lige så dybe og forkælede som musikken.


Alt i alt, en charmerende og sprød mund og ørefuld for alle der elsker musik, nostalgi, analog ægte lyd, for ikke at sige kærlighed med glimt i øjet og luft under vingerne….


Det er nu over syv år siden jeg indspillede pladen sammen med de dejligste og dygtigste musikere over en skøn og sjov weekend, da jeg var rimeligt højgravid.


I årene før havde jeg været ekstremt produktiv og kreativ i min musikkarriere. Næsten 100 sange ligger faktisk stadig klar og venter på de rette omstændigheder.


Men siden den magiske weekend, har dette første større indspilningsprojekt altså ligget og samlet støv på diverse lofter. Alt imens jeg set min datter vokse op, blive klogere på verden og blive til et smukkere og smukkere væsen, afskrev jeg min musikkarriere.


Indtil nu! Skæbnen, har med musikfilerne, bragt sangene frem i lyset og jeg tror igen med fornyet kraft på projektet! Lyden er jo tidløs, holdet på pladen helt suverænt og jeg tror ikke jeg får lov til at udgive mere før dette projekt er sendt godt ud i Verden.


Passionen gløder og jeg glæder mig over at være i gang. Og det føles næsten som at være med barn igen; denne plade vil bare færdiggøres og deles med resten af Verden.


Jeg har været utroligt heldig, for jeg har allerede fundet nogle topprofessionelle musik-partnere som er klar på sagen og det er her DU kommer ind i billedet. Det koster nemlig at udgive. Derfor laver jeg denne kampagne. 


Målet er nært: Musikken skal finpudses og poleres. Her og der, skal der tilføjes lidt kor, kræs, toner og Voila; så er vi der faktisk.


Det mine crowdfundede midler helt konkret skal gå til er:
  • Færdigindspilning af sange, hvor der skal tilføres den sidste ekstra finesse.

  • Mixing til at balancere alle musikkens nuancer.

  • Masterering til at fuldende lydbilledet.

  • Udgivelse & artwork på diverse platforme.

  • Planen er i første omgang digital download og custome-made CD’er, som jeg gerne sender ud. 


Du kan støtte mit projekt på følgende måde:


Ved beløb på eller større end: 20,00 Kr.  Du er med til at hjælpe sangene videre ud i verden. Du får et kæmpe tak fra hjertet.


111  kr.  :              Digital download af pladen


155 kr.  :              CD med (costumade) cover + forsendelse


222 kr. :              CD + cover + forsendelse + digital download:


377 kr. :              2x CD + cover + forsendelse + 2x digital download:


Jeg håber, I vil være med til at gøre denne drøm til virkelighed
“ Sister Songbird is a Heartbased project with tunes based on real emotions, dramatic sceneries, imaginary breakdowns and hallusionary lovestories. Denmark based, but with international and timeless heartstrings to the Universe.”

Partnerskaber