Julehjælp til hjemløse og værdigt trængende

27.013,50 kr. 108.05% af 25.000,00 kr.

123

crowdfunders
udløbet
Metin Aydin @egenvirksomhednu

medlem siden 15. november, 2019

Om projektet

Der er så mange mennesker der mangler helt basale fødevarer og hvor pengene er meget små. Særligt op til Jul og vinter, hvor pengene også skal gå til gaver og varmt tøj, er der mennesker i vores ellers rige og dejlige samfund som ikke kan få enderne til at nå sammen.

Det ved vores flygtninge bedre end så mange andre, og derfor er de ekstra motiverede til at stå for uddelingen til andre værdigt trængende.

Sidste år modtog blandt andet Kirkens Korshærs varmestuer, Husforbi’s hjemløse værested i Aarhus, fattige flygtningefamilier samt Mødrehjælpen julehjælp fra Egenvirksomhed.Nu omdelt af flygtninge.

NGO’en egenvirksomhed.nu organiserer julehjælpen og garanterer at alle de penge som udbetales via crowdfundingen går til værdigt trængende, idet både fordeling og administration er ulønnet.

Organisationen er uafhængig, men samarbejder med flere kommuner og hjælper mennesker på kontanthjælp og integrationsydelse med at etablere egen virksomhed og komme fri af den offentlige forsørgelse, til glæde for dem selv og alle andre.

Se evt. omtalen af sidste års uddeling her https://aarhus.lokalavisen.dk/nyheder/2018-12-19/-Flygtninge-julehj%C3%A6lper-hjeml%C3%B8se-og-socialt-udsatte-3787638.html

Læse mere om os på www.egenvirksomhed.nu
Partnerskaber