DANGO - dansk tango

21.000,00 kr. 105.00% af 20.000,00 kr.

67

crowdfunders
udløbet
stinehelkjaerengen @stinehelkjaerengen

medlem siden 22. september, 2019

Om projektet

Som dansk bandoneonspiller og tangodanser bosat i Buenos Aires med årlige turnébesøg i Danmark, har jeg godt kendskab til både det danske og det argentinske tangomiljø. Det har givet mig lyst til at give danske tangodansere en oplevelse med tangoen, som var de argentinere. Hvordan skal det forstås? En argentiner danser til melodier, han eller hun har hørt hele sit liv og til inspirerende fortællinger om kærlighed og lidenskab. Når en dansker begynder at lytte og danse til tango, er det ikke en musik, der vækker genklang. Til at starte med lyder det hele lidt af det samme og skaber typisk indre billeder af andre tider andet steds. Men hvad sker der, hvis man pludselig får mulighed for at danse til den danske sangskat omarrangeret til tango og udsat for et stort argentinsk tangoorkester dvs. 3 violiner, 3 bandoneoner, kontrabas, klaver og til slut tilsat en dansk vokal?


Jeg kalder konceptet DANGO udfra et ønske om at forene to verdener; Danmark og tango.


Udførslen af min idé er ikke gratis, og derfor har jeg lanceret denne kampagne. Jeg håber, at du vil være med til at støtte op om ideen. Denne crowdfunding kampagne er samtidig tænkt som en måde at sonderet terrænet. Er det kun mig, der synes, det er en usædvanlig god idé, eller er I andre der ude, som er blevet nysgerrig på at høre, hvad det kunne blive til og kan se, hvordan det kan tilføje noget til jeres danseoplevelse? I er meget velkommen til at skrive til mig og fortælle, hvad I tænker!


Jeg har brug for 20.000 kr. til at kunne finansiere indspilning med 8 musikere og sanger og alt hvad der til følger af redigering, mixing og masterisering frem til den digital udgivelse af den første “tanda” dvs. fire sange. Jeg har allerede lavet et arrangement af ‘Midt om natten’, som jeg har spillet på de sidste danmarksturneer og fået mange sjove kommentarer om. 


Jeg vil blive meget taknemmelig, hvis det lykkes at få den første tanda i hus og drømmer om mere end det!

Partnerskaber