Afgangsfilm: Musikvideo på Lolland Falster

5.362,00 kr. 107.24% af 5.000,00 kr.

20

crowdfunders
Udløbet
sofiemadsen @sofiemadsen

medlem siden 15. april, 2019

Om projektet

HVAD HANDLER PROJEKTET OM?

Vi er tre filmstuderende, der står foran vores endelige afgangsfilm, som skal skyde os ud i branchen! Afgangfilmen er en musikvideo til nummeret 'Tides' af den australske kunstner Steve Cousins. Historien, der vil udspille sig i musikvideoen, handler om to unge mennesker, der forelsker sig i hinanden henover en sommer på Lolland Falster. Da sommeren går mod hæld, indhenter virkeligheden dem, da de må tage afsked med hinanden.

Hør sangen her: https://open.spotify.com/album/0ot75sHZrA5rzC7j84Hkva

Vi har valgt, at filmen skal optages på sydhavsøerne på Lolland Falster. Vi mener, at dette vil komplimentere fortællingen, da de åbne og smukke naturomgivelser vil understøtte den frihedsfølelse, man som ung besidder, med livet fuld af muligheder. Vi ønsker med filmen at sætte fokus på det smukke ved de danske sydhavsøer og det magiske i de små lokalsamfund. Da instruktøren Sofie selv er født og opvokset på Lolland Falster, er det uden tvivl det helt rigtige sted at gøre til en del af projektet.

 

HVAD GÅR PENGENE TIL?

Efter vi i august måned afholdte en crowdfundingfest, har vi allerede indsamlet knap 7.000 kr. takket være vores fantastiske, gavmilde venner, der var med til at sparke festen i gang på Nørrebro (endnu engang af hjertet tak til alle jer, der støttede).

Med et minimumsbudget på 12.000 kr. er vi stadig 5.000 kr. fra at få produktionen i hus. Derfor har vi brug for al den hjælp og støtte vi kan få! :-)

OBS: Skulle vi være så heldige at nå over 5.000 kr., vil hver krone gå til at åbne flere muligheder for filmproduktionen.

Pengene vil gå til:

  • Leje af kameraudstyr   • Forplejning til produktionsholdet og skuespillerne under optagelserne  • Transport til produktionsholdet og skuespillerne på optagedagene  • Rekvisitter og set-design  • Mulighed for at tilbyde løn til de to hovedkarakterer iht. minimumssatsen hos Dansk Skuespillerforbund


 

Vi håber, at I har lyst til at bidrage til produktionen, hvor selv det mindste bidrag tæller.

På forhånd - tusind, tusind tak!

 

// Sofie Madsen, Isabella Rulffs & Anne-Sofie Karmark

Filmstuderende fra Multiplatform Storytelling and Production

 

Projektet er i samarbejde med Lolland-Falster Lovestorm: https://www.facebook.com/groups/lollandfalsterlovestorm/

Følg projektet på vores Facebookside: https://www.facebook.com/ProjectTIDES/
Partnerskaber