How to starve cancer - oversættelse og udgivelse

50.724,00 kr. 101.45% af 50.000,00 kr.

114

crowdfunders
udløbet
Torben Nielsen @torbennielsen

medlem siden 3. juli, 2019

Om projektet

Tænk hvis der allerede findes en kræftbehandling, der:

  • Består af lægemidler, som allerede er opfundet, velprøvede og tilgængelige

  • Enkel at tage (tabletbehehandling)

  • Billig

  • Helt - eller næsten uden bivirkninger

  • Allerede afprøvet i kombinationer - også med anden kræftmedicin

  • Og vigtigst af alt: Effektiv og virksom mod de fleste typer kræft.


Det gør der - den bliver kaldt Repurposed Drugs, off label medicine eller på dansk, Genbrugsmedicin!

Der findes foreløbigt 235 almindelige kendte lægemidler, der ved fase I & II studier har vist at have en betydelig anticancer effekt.

Repurposed Drugs viser ofte at have væsentlig bedre resultater end den nyeste kræftmedicin. Man kan læse om og søge på disse studier på pubmed og andre videnskabelige databaser.

FOOKiD informerer danske kræftramte om denne effektive og billige behandling som ikke tilbydes i den danske kræftbehandling. En behandling som mange kræftramte i Europa anvender med imponerende resultater. Behandlingen har blandt andet gjort Jane McLelland fra England, og Ben Williams fra USA, kræftfrie. Der findes mange flere mennesker rundt om i verden som er blevet kræftfrie med Repurposed Drugs/Genbrugsmedicin.

Både Jane McLelland og Ben Williams har skrevet bøger om deres kræftforløb fra terminale - dødsdømte - kræftpatienter til kræftfrie mennesker. Ben var en af de første som undersøgte og anvendte almindelige kendte lægemidler i sin behandling af den dødeligeste kræftform der findes, hjernekræft, for mere end 25 år siden og er i dag kræftfri. Han nyder sit otium og der er lavet en dokumentar om hans bedrift. https://www.youtube.com/watch?v=HrZV-RwQSTQ

Jane McLelland (howtostarvecancer.com) har også anvendt almindelige, kendte lægemidler i sin terminale kræftbehandling. Hun administrerer en Facebook gruppe med ca. 12.000 medlemmer fra hele verden i dag (jane mclelland off label drugs for cancer) . To forskellige slags kræft har hun kæmpet med og vundet over med disse almindelige lægemidler sammen med noget af den konventionelle behandling. Hun har skrevet en fantastisk bog om sit forløb men mest om hvad hun gjorde i forhold til de almindelige lægemidler hun anvendte. Det er nu også mere end 20 år siden hun fik konstateret den første kræft. Hun lever i bedste velgående og er kræftfri. Jane har en sundhedsfaglig baggrund og derfor er hendes bog et fantastisk redskab i en kamp mod kræft.

Den bog har FOOKiD fået lov til at oversætte og udgive i Danmark.

Vi beder derfor om hjælp til dette projekt da vi er en lille nystiftet forening som ikke har økonomi til at gennemføre så stort et projekt. Et meget vigtigt projekt da mange danske kræftramte ikke læser engelsk på så højt et niveau, som bogen kræver hvis man skal forstå dens potentiale.

Vi skal bruge funding til:

  • Oversættelse - vi har fundet en oversætter.

  • Klargøring til tryk - vi har fundet et trykkeri.

  • Trykning - vi har fundet et trykkeri.

  • Udgivelse og Markedsføring - vi har et forlag


Derfor har vi sat et mål på 50.000,00 danske kroner.

Hvis du støtter dette projekt, støtter du en helt utrolig god sag. Mange kræftramte vil i fremtiden få værdifuld og højst sandsynligt livsforlængende glæde af denne bog - nogle endda livet tilbage.

Som enkelt personer skal vi ikke tjene penge på bogen. FOOKiD vil tage et lille bidrag af hver solgt bog og dermed bidrage til vores fortsatte frivillige arbejde med Repurposed Drugs eller Genbrugsmedicin med mere.

Vores Team:

John er vores næstformand, udannet lærer og psykoterapeut, men har også lægelig erfaring. Han har sit eget forlag Sunshine, som har udgivet bøger siden 2011. Blandt andet Danser med døden fra 2012  om den vanskelige tid, hvor hans kone Solvejg blev terminal kræftpatient. Den beskriver den urimelige kamp, det er at være kræftpatient i Danmark, hvor man bliver efterladt i stikken, hvis ikke man har nogen på sidelinjen til at hjælpe én. Men også Mandela effekten 2016 om sit møde med Nelson Mandela, og hvad det satte i gang. John er en uvurderlig, aktiv og værdsat del af Facebook gruppen, Repurposed Drugs mod kræft. John lærte Repurposed Drugs at kende da hans kone blev syg og opgivet af det danske sundhedsvæsen. Han har hjulpet og været i Frankfurt med patienter på Frankfurter Universitets hospital. John har sin egen klinik.

Forlaget Sunshine udgiver Jane McLellands bog pro bono, og kun omkostningerne ved udgivelsen og distribution skal dækkes.

Anne Sofie er vores medicinske leksikon. Hun er uddannet læge, men desværre ramt af kræft. Anne Sofie anvender Repurposed Drugs komplementært til den konventionelle behandling. Hun er foreningens kræftekspert og deler uselvisk sin viden i Facebook gruppen Repurposed Drugs mod kræft og flere andre Facebook grupper. Anne Sofie er utrolig værdsat af rigtig mange danske, europæiske og amerikanske kræftramte i forskellige grupper - hun er utrættelig i sin søgning og deling af oplysninger om Repurposed Drugs. Vi er meget glade og stolte over at have Anne Sofie med i vores forening.

Jacob er vores kasserer. Jacob holder styr på foreningens lille økonomi, men desværre er han også kræftramt. Jacob er den af ​​os, der har mest erfaring med behandlinger uden for Danmarks grænser. Han har modtaget behandling i Tyskland, England og USA og han har den længste erfaring med COC protokollen, som er Repurposed Drugs og udviklet af Care Oncology Clinick i London. Han modtager også intravenøs intensiv vitamin C behandlinger for at holde kræften i ro og bekæmpe den. Desværre blev Jacob også ramt af en blodprop for år tilbage og blev delvist lammet i sin venstre side - men det stoppede ikke Jacob, han er still going strong. Jacob er også vores humorist - han finder altid det morsomme i de fleste situationer og har evnen til at grine af både sig selv og os andre. Jacob stiller, helt uselvisk sin viden til rådighed, både med hensyn til COC protokollen og behandlinger i udlandet, i forskellige Facebook grupper som Repurposed Drugs mod kræft. Jacob har gennem årene hjulpet mange danske kræftramte til behandling i udlandet med meget gode resultater.

Torben er vores formand. Han blev ramt af kræft i 2013, blev opereret, fik to stomiposer klistret på maven og impotens resten af ​​sit liv. Han er ikke blevet diagnosticeret med kræft siden så vi krydser fingrene for, at det fortsætter. Torben er ikke så aktiv i Facebook gruppen som de andre tre, men så er han travlt optaget på twitter, i medierneYoutube og alle de steder, hvor foreningen mener den skal repræsenteres eller høres. Torben er aktiv med hensyn til impotens og taler med en del mænd om at få impotens og alligevel have et sexliv. Ligeledes kommer andre mænd til Torben og taler om livet med en eller to stomier.

 

Tak fordi du støtter os.
Tak
Minimumsbeløb 100,00 Vi takker for dit bidrag til oversættelse og udgivelse af How to starve cancer. Hvis du tillader det vil vi offentliggøre dit navn på vores hjemmeside som én af de mennesker der har medvirket til at danske kræftramte får muligheden for at læse bogen på dansk.
En bog i posten
Minimumsbeløb 250,00 Vi takker mange gange for din støtte og kvitterer ved at sende dig en udgave af bogen. Hvis du tillader det vil vi offentliggøre dit navn på vores hjemmeside som én af de mennesker der har medvirket til at danske kræftramte får muligheden for at læse bogen på dansk.
En signeret bog i posten
Minimumsbeløb 550,00 Vi takker mange gange for din støtte og kvitterer ved at sende dig en udgave af bogen signeret af Jane McLelland. Hvis du tillader det vil vi offentliggøre dit navn på vores hjemmeside som én af de mennesker der har medvirket til at danske kræftramte får muligheden for at læse bogen på dansk.
Bøger og releaseparty
Minimumsbeløb 1.000,00 Vi takker hjerteligt for din støtte og kvitterer ved at give dig to udgaver af bogen og en invitation til releasepartyet, hvor Jane McLelland signerer bøgerne. Hvis du tillader det vil vi offentliggøre dit navn på vores hjemmeside som én af de mennesker der har medvirket til at danske kræftramte får muligheden for at læse bogen på dansk.
Bøger og releaseparty med ledsager
Minimumsbeløb 1.500,00 Vi takker af hjertet for din store støtte og kvitterer ved at give dig to udgaver af bogen og to invitationer til releasepartyet, hvor Jane McLelland signerer bøgerne. Hvis du tillader det vil vi offentliggøre dit navn på vores hjemmeside som én af de mennesker der har medvirket til at danske kræftramte får muligheden for at læse bogen på dansk.
Bøger, release og foredrag
Minimumsbeløb 2.000,00 Vi takker af vore hjerter for din flotte støtte og kvitterer ved at give dig to udgaver af bogen og to invitationer til releasepartyet, hvor Jane McLelland signerer bøgerne. Du får også to invitationer til det første foredrag Jane afholder på dansk grund. Hvis du tillader det vil vi offentliggøre dit navn på vores hjemmeside som én af de mennesker der har medvirket til at danske kræftramte får muligheden for at læse bogen på dansk.
Bøger, release og foredrag Deluxe
Minimumsbeløb 3.000,00 Vi takker af vore hjerter for din meget flotte støtte og kvitterer ved at give dig fire udgaver af bogen og fire invitationer til releasepartyet, hvor Jane McLelland signerer bøgerne. Du får også to invitationer til det første foredrag Jane afholder på dansk grund. Hvis du tillader det vil vi offentliggøre dit navn på vores hjemmeside som én af de mennesker der har støttet at danske kræftramte får muligheden for at læse bogen på dansk.
Bøger, release og foredrag V.I.P
Minimumsbeløb 5.000,00 Vi takker dybfølt af vore hjerter for din usædvanligt flotte støtte og kvitterer ved at nævne dig i forordet til bogen samt give dig fire udgaver af bogen og fire invitationer til releasepartyet, hvor Jane McLelland signerer bøgerne. Du får også fire invitationer til det første foredrag Jane afholder på dansk grund. Hvis du tillader det vil vi offentliggøre dit navn på vores hjemmeside som én af de mennesker der har støttet danske kræftramte.
Partnerskaber