Skinsyg

0,00 kr. 0.00% af 5.000,00 kr.

0

crowdfunders
Udløbet

Om projektet

Vi er et hold bestående af unge talenter fra hele Nordjylland, der alle kæmper en kamp for at opnå vores drømme og samtidig fremme det nordjyske filmmiljø. Kortfilmen vil blive filmet i Frederikshavn og i Aalborg den 21-24. Juli, hvor et hold på omtrent 15 professionelle og upcoming filmfolk stiller deres gratis arbejdskraft til rådighed for projektet. Sidste år lavede flere fra holdet kortfilmen "Sidste Chance" og kortfilmen "Fædre" med Søren Pilmark.

Kortfilmen Skinsyg handler om, hovedpersonen Karl der pludselig får mistanke om, at hans kæreste har en affære med hendes bedsteven. Med hovedet stoppet op med konspirationsteorier og et hjerte i stumper og stykker flygter Karl for at finde forløsning. Da tiden er inde til at se kendsgerningerne i øjnene, er intet som forudset.  I vores kortfilm ”Skinsyg” er målgruppen umiddelbart unge / unge voksne der er i et parforhold, eller alle der kan relatere til problemer i parforhold såsom usikkerhed, jalousi og utroskab. Alle kan til en vis grad forholde sig til temaet, da stort set alle har på en eller anden måde oplevet følelsen af jalousi. Filmen har derfor potentiale til at ramme en bred målgruppe. Som titlen siger er jalousi vores hovedtema i filmen. I dag er jalousi desværre et almindeligt problem i det moderne forhold. Det hele opstår i bund og grund fordi, man er bange for at miste en man elsker til fordel for en anden. Den usikkerhed på selv, fører usikkerheden over på andre mennesker.

Pengene vil blandt andet blive brugt på rekvisitter, transportudgifter og forplejning af skuespillere samt hele film holdet under optagelsesdagene – og ikke mindst er du med til at skabe en kortfilm af god kvalitet. Vi ønsker og håber derfor for jeres støtte.

 
Partnerskaber