Farum Lilleskole - støt etableringen af skolen

21.550,00 kr. 107.75% af 20.000,00 kr.

38

crowdfunders
Udløbet
Karina Larsen @8002212090

medlem siden 14. august, 2018

Om projektet

Støt tilblivelsen af Farum Lilleskole

Verden af fuld af skønne, sjove, idérige, kompetente og ikke mindst forskellige børn og unge. Farum Lilleskole skal bidrage til at brede paletten af skoletilbud ud, så forældre kan vælge lige netop den skole, der passer bedst til deres barn!


Vi er overbeviste om, at det lille, trygge skolemiljø med et stærkt fællesskab og med legende og kreative tilgange til læring kan skabe ganske særlige, kompetente og livsduelige mennesker.


 


Grundlæggende værdier


”Den gode trivsel går forud for al læring” – det er vi overbeviste om, og derfor er trivsel det vigtigste nøgleord for skolen”.


Farum Lilleskole skal være en lille og tryg skole med tid til den enkelte. Derfor prioriterer vi en lav klassekvotient.


Vi ønsker et stærkt fællesskab på skolen. Et fællesskab, hvor det enkelte barn har troen på sig selv


og hvor børnene anerkender og ser hinandens forskelligheder som styrker. Vi ønsker en skole, hvor vi sammen kan noget helt særligt.


 


Et fagligt stærkt og kreativt læringsmiljø


Forskning viser, at læring bør baseres på oplevelse, handling og forståelse. Børn lærer bedst, når læringen tager udgangspunkt i deres motivation, når læringen er meningsfuld, og når børnene selv er aktive i læreprocesserne.


På Farum Lilleskole tager vi udgangspunkt i forskningen, når vi rammesætter og planlægger undervisningen. Eleverne skal udfordres i et meningsfuldt, legende og musisk-kreativt miljø.


Vi prioriterer også andre læringsrum end klasseværelset. Således ønsker vi at integrere både naturen og kulturen i undervisningen i et tæt samarbejde med lokalsamfundet.


Desuden ønsker vi en skole med tid og rum til fordybelse i læringsprocesserne.


 


Placering


Vi ønsker en placering tæt på eller midt i naturen, så denne nemt bringes i spil som være- og lærested. Vi ønsker, at skolen skal rumme muligheder for kreativ udfoldelse. Pt er vi stadig på udkig efter den helt rigtige lokation.


 


Det skal pengene bruges til…


Vi har en gennemtænkt og klar vision for Farum Lilleskole og vi har en lang venteliste af fantastiske børn, der venter på, at skolen skal åbne. Skolen skal anmeldes til kommunen og ministeriet i august 2018 for at kunne modtage statstilskud fra skoleåret 2019/2020. Samtidig med anmeldelsen skal der indbetales et depositum på 20.000 kr.  Pengene skal bruges til dette depositum. Når skolen er etableret og startet op, falder pengene tilbage til skolen. Vi tænker, at pengene til den tid skal gå til, hvad vi end måtte mangle eller ønske os til skolen og skolens børn.


 


Du kan læse mere om skoleinitiativet her:


www.farumlilleskole.dk eller følge med på Facebooksiden: ”Farum Lilleskole”

Partnerskaber