Sidste Chance

6.000,00 kr. 100.00% af 6.000,00 kr.

9

crowdfunders
Udløbet
Sophie Berg @sophieberg

medlem siden 3. juni, 2017

Om projektet

Hvem er vi? 

Vi er et hold bestående af unge talenter fra hele Nordjylland der alle kæmper en kamp for at opnå vores drømme og samtidig fremme det nordjyske filmmiljø. Filmen vil blive filmet fra den 28. juli til den 2. august, hvor et hold på omtrent 15 professionelle og upcoming filmfolk stiller deres gratis arbejdskraft til rådighed for projektet.

Filmens handling

”Sidste Chance” er et drama på omtrent 15 minutter der omhandler hovedkarakteren Adam, en ung studerende på Aalborg Universitet, der prøver at opnå sin drøm om at blive læge. Adam læser op til sin sidste eksamen på medicinstudiet, har dumpet sine to første forsøg og forsøger nu at bestå det tredje og sidste eksamensforsøg. Men kæresten Maria – og problemer i deres stormfulde forhold – skaber stress og kaos for Adams eksamenslæsning. Han tager da på biblioteket i håbet om at få ro, men tiden vil vise, at alle odds er mod Adams største drøm om at blive læge. Da den ulykkelige Maria dukker op på biblioteket med en overdosis i blodet, må Adam tage et svært valg – skal han vælge karrieren eller kærligheden?

Hvad pengene skal bruges til?

Vi vil gerne vise andre unge, at det er muligt at lave fede film i Nordjylland – at det ikke kun er i hovedstaden, at man har disse muligheder. Filmens temaer er noget, som de fleste kan relatere til, og vi er sikre på, at vi vil være med til at gøre nordjysk filmproduktion og talentmiljø synlig i hele landet. Derfor mener vi, at det er vigtigt at blive ved med at støtte disse filmproduktioner, som har en tydeligt effekt verden over – nemlig eksponering, understøttelse og synliggørelse af et talentmiljø, som foregår lige her i Nordjylland. Med vores film vil vi forsøge at sætte nordjysk filmproduktion på landkortet og skabe stor opmærksomhed, og det er denne effekt, som vi forventer – og som vi er sikre på, at vi kan lykkes med. Da alle på holdet arbejder gratis vil hver en krone tælle og række langt. Pengene vil blandt andet blive brugt på rekvisitter, transportudgifter og forplejning af skuespillere samt hele film holdet under optagelsesdagene - og ikke mindst er du med til, at virkeliggøre vores drøm om at skabe en kortfilm af god kvalitet.

 
Partnerskaber