Trygge Forældre

0,00 kr. 0.00% af 10.000,00 kr.

0

crowdfunders
Udløbet
laegerformidler @laegerformidler

medlem siden 20. april, 2018

Om projektet

I takt med den digitale udvikling er det efterhånden blevet normalt at lede efter hurtige sundhedsråd på nettet og de sociale medier. Men en søgning på fx. "røde knopper" kan hurtigt udløse en domino-effekt, der ender i unødvendige bekymringer og forvirring. For at bringe konkret, evidensbaseret viden tilbage til det farverige udvalg af sundhedsoplysninger og genskabe tryghed i omgang med sundhed og sygdom, har vi grundlagt gruppen Læger Formidler i sommeren 2016. Læger Formidler består af forskellige, højtmotiverede læger (og andre sundhedsfaglige), der på frivillig basis arbejder for at skabe et digitalt læringsunivers, hvor alle kan få lettilgængelige og fagligt velbaserede sundhedsinformationer.

Projektet Trygge Forældre er det første af flere planlagte projekter og retter sig primært mod førstegangsforældre til et barn mellem 0-6 år. Formålet med projektet er, at støtte forældrene i at blive tryggere i håndtering af sygdom hos deres børn ved at styrke deres egne kompetencer og tillid til deres mavefornemmelse. Gennem bl.a. podcastepisoder hvor forskellige eksperter interviewes, blogposts, små film og events bliver der formidlet viden omkring de hyppigste børnesygdomme og tilstande man som forælder kommer til at opleve. Projektet er blevet taget rigtig godt imod og vi håber, at vi i de kommende måneder og år kan få opbygget et stort netværk af forældre og læger der møder hinanden i øjenhøjde. Alt materialet vi laver er helt gratis og frit tilgængeligt, bl.a. på vores hjemmeside, www.laegerformidler.dk, men også på vores sociale medier så som Instagram og Facebook. På hjemmesiden kan du læse mere om projektet, og om os bag Læger Formidler.

Arbejdet i Læger Formidler bygger på frivillighed, men det er desværre ikke altid nok. Vi vil meget gerne nå ud til alle de småbørnsfamilier, der sidder i venteværelserne i landets børnemodtagelser og hos de praktiserende læger og har brug for gode råd - også efter de er kommet hjem igen. Vi håber derfor, at du vil støtte os, så vi kan få printet gratis materiale til småbørnsforældre, der skal ud på hospitaler, hos praktiserende læger, hos sundhedsplejersker og forskellige andre steder hvor småbørnsforældre kommer i kontakt med sundhedsvæsenet. Materialet skal indeholde information og gode råd, samt henvisning til Læger Formidlers hjemmeside.


Total budget: 10.000 kr


Priser fra Vistaprint.dk:

100 plakater i str A2: 6.811 kr

200 magnetpostkort: 1.668 kr

200 brochurer: 629 kr

De resterende 892 kr vil vi anvende til at printe visitkort , der skal placeres i nærheden af plakaterne.


Alle beløb modtages med stor taknemmelighed fra alle os i Læger Formidler.
Partnerskaber