Samskabelsesbevægelsens digitale platform

0,00 kr. 0.00% af 15.000,00 kr.

0

crowdfunders
Udløbet
Kampagne Administrator @bestyrelsen

medlem siden 23. januar, 2017

Om projektet

De seneste år har Den Nationale Samskabelsesbevægelse sat samskabelse på dagsordenen bl.a. på Folkemødet i samskabelsesarenaen og gennem en lang række aktiviteter, debatarrangementer og konkret arbejde med samskabelse i det offentlige, private og civile samfund. Mere end 40 organisationer har været med og fortsætter med at skabe nye initiativer for samskabelse. D. 1. februar holdt Samskabelsesbevægelsen nytårskur for alle interesserede i Folketingets Fællessal for at fejre de mange positive eksempler og for at kaste et blik på, hvad fremtiden bringer. Du kan se nogle af højdepunkterne fra året, der gik i videoen derfra.

Et vigtigt middel i denne spændende proces er vores digitale platform på DenOffentlige, hvor alle er velkomne til at bidrage med artikler, kronikker, erfaringscases om, hvilken værdi samskabelse skaber i praksis. Da Den Nationale Samskabelsesbevægelse er en forening uden en fast driftsøkonomi, besluttede bestyrelsen på generalforsamlingen d. 6. marts at gentage de gode erfaringer fra 2017 med at samle kommunikationsmidlerne ind via crowdfunding.

Midlerne fra denne indsamling går derfor til at fortsætte vores samarbejde med DenOffentlige. Vi skal bruge 15.000 kr. og alle små og store beløb er velkomne.

Hvis du vil høre mere om Den Nationale Samskabelsesbevægelse og de spændende initiativer, er du velkommen til at kontakte Anne-Mette Scheibel fra Resonans på as@resonans.dk
Partnerskaber