STØT GULDGRISEN & FÅ ØKO-GRIS PÅ GAFLEN

0,00 kr. 0.00% af 150.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Louise Køster @rabarrgaarden

medlem siden 27. januar, 2018

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
TAK! Er kun et fattigt ord - men her mener vi det virkelig og du skal nu på Sofari!
Minimumsbeløb 250,00 Du har lige gjort at vi er rykket et skridt længere frem mod målet. Ikke nok med det, du har også vist at du har et hjerte der banker for miljøet. GULDGRISEN siger af hjertet tak og giver dig to billetter til den store rundtur i projektet med indlagte smagsprøver.
For filan da! GULDGRISEN siger af hjertet tak - rundtur & øko-pølser til dig!
Minimumsbeløb 500,00 Du mener og gør det du siger! Og det får naturen gavn af. GULDGRISEN siger tak for din omtanke for miljøet og projektet og giver dig to billetter til den store rundtur i projektet med indlagte smagsprøver samt en fantastisk økologisk Rabarbergaards pølse til at tage med hjem!
Tusinde tak! Guldgrisen sender guld afsted
Minimumsbeløb 1.000,00 Det er vildt! Vi ved næste ikke hvad vi skal sige...! Men når ord ikke rækker kan vi altid sende noget der kan spises. Du får en dejlig pakke med økologisk charcuterie fra Rabarbergaarden!
Okay - vildt! Du har lige vist at du mener det!
Minimumsbeløb 5.000,00 Der er ingen tvivl om at du har besluttet dig for at rykke på det her. Du tænker det har gang på jord og det vil gøre en forskel. Det anerkender vi med en fantastisk efterårsmiddag for to med det hele i vores a la carte restaurant på Rabarbergaarden!
TAK & velkommen!
Minimumsbeløb 10.000,00 Sådan et beløb viser at naturen ve & vel ligger dig på sinde. Det betyder noget at der er aktører der arbejder for bæredygtige løsninger. Det betyder noget at du med dine midler kan bidrage til en styrkelse af innovation, know-how og ihærdighed. Det vil vi gerne kvittere for med en dag på Rabarbergaarden for 6 personer. Dagen vil bestå af rundtur i GULDGRIS projektet, i Rabarbergaardens holistiske market garden og slutte med en fantastisk middag i Rabarbergaardens restaurant.
Partnerskaber