"Fuck dobbeltmoralen" til Silkeborg Højskole

0,00 kr. 0.00% af 40.000,00 kr.

0

crowdfunders
Udløbet
Thea P. Strand @politikkunstsh

medlem siden 31. januar, 2018

Om projektet

På Silkeborg Højskole er det en kerneværdi at undre sig og sætte spørgsmål ved selvfølgeligheder. Netop det gør Jens Galschiøts "Fuck Dobbeltmoralen". Om skulpturen skriver Galschiøt:

"Jeg støtter Danmarksindsamlingen 3/2, 2018. Her kan man byde på min støtte-skulptur "Fuck Dobbeltmoralen" der er en kommentar til de politikere der gennem årene har skåret milliarder fra ulandsbistanden, mens de bryster sig af at samle millioner ind til samme formål.
Skulpturen bliver lavet i kobber og får indgraveret alle nedskæringerne i ulandsbistanden fra 2007-2017.
www.galschiot.com/fuck-dobbeltmoralen
"

Skulpturen vil passe perfekt ind på højskolen. Den vil tvinge personale, elever, kursister og gæster til at forholde sig kritisk til det vedtagne, og måske endda til vores egne måder at være tilstede i og støtte tredjeverdens lande på.

For Kunstlinjen og Politiklinjen på højskolen er et besøg på Jens Galschiøts Galleri nærmest obligatorisk - i år involverede det også et møde med skulpturen jf. billedet. Nu vil vi gerne have den hjem - og på trods af dobbeltmoralen bidrage til Danmarks Indsamlingen.

Vi håber derfor, at elever (nuværende og tidligere), venner og gæster vil være med til at støtte Danmarks Indsamlingen - og dermed sikre at skulpturen bliver tilgængelig for alle på lige fod med resten af Silkeborg Højskoles kunst.

Vh., Politik-Thea og Kunst-Karen

Det med småt: Hvis vi samler 40.000  kr. eller mere og kan købe skulpturen for det beløb vi får ind, gør vi det. Hvis samler 40.000  kr. eller mere og ikke kan købe skulpturen for det beløb vi får ind, går de til Danmarks Indsamlingen. Hvis vi samler mindre end 40.000 får alle bidragsydere deres penge retur.
Partnerskaber