Stationen.co - nyt co-working space i Sorø

0,00 kr. 0.00% af 400.000,00 kr.

0

crowdfunders
Udløbet
Susanne Eiler @7670523908

medlem siden 8. november, 2017

Om projektet

Et fantastisk møde mellem to virksomheder i Sorø er blevet katalysator for et stort erhvervsprojekt -  ’Stationen.co’, som vi gerne vil invitere dig ombord i.

Den gamle stationsforstanderbolig på Sorø Station skal vækkes til live, så alle de patinerede lokaler på ny kommer til ære som vital ramme om videnserhverv og iværksætteri. Stedet skal med sin unikke placering midt i skoven udfoldes som et levende fyrtårn med let forbindelse til og stort udsyn mod resten af verden.

Istandsættelsen bliver med blik for æstetiske greb, der kan åbne den historiske bygning, som inspirerende let tilgængelige ramme om et aktivt arbejds- og erhvervsliv.

Et co-workingspace for pendlere, iværksættere, virksomheder og nye start-ups samt unge med entreprenørskab og innovation i blodet.

Vi mangler endnu 400.000,- for at gøre drømmen til virkelighed.

For 3 år siden tændte Skotte & Stentoft det første stearinlys på den på det tidspunkt helt døde station i Sorø. De bryggede en god kop kaffe og bagte en langtidshævet bolle i deres lille bitte mikrobageri. Pendlere, Soranere og turister kom til, og med tiden flere og flere. Et år senere så Cumuli Design Lab mulighederne i lokalerne ved siden af cafeen. De istandsatte rummene, åbnede dørene og inviterede folk indenfor. Det skulle vise sig at blive et helt særligt naboskab, som voksede imellem de to virksomheder.

Vi er ambitiøse, dedikerede og åbne for samarbejder, der kan sætte Sorø og Danmark på landkortet med projektet Stationen.co.

Der er opnået støtte fra LAG til dele af den indledende etablering. Café Skotte & Stentoft og Cumuli Design Lab som står bag projektet sponsorer dertil timer til udvikling, facilitering og indledende drift af stedet.

Glæder du dig over muligheden for at deltage i Stationen.co’s aktiviteter og den udvikling projektet kan tilføre lokalt og regionalt kan du bidrage med crowdfunding.
Partnerskaber