Findmybike

0,00 kr. 0.00% af 7.000,00 kr.

0

crowdfunders
Udløbet
Cecilie Viskum @cecilieviskum

medlem siden 5. december, 2017

Om projektet

Årligt bliver der anmeldt ca. 60.000 stjålet cykler på landsplan, og kun 1,3% bliver opklaret og vender hjem til ejermanden

Pointen med app’en er, at vi vil øge hjemvendelse af stjålne cykler, ved hjælp fra den danske borger samt politiets hittegodskontor.

Den danske borger skal hjælpe os ved at uploade et billede af de efterladte cykler, som de finder smidt i rundt omkring, på appen - samt marker cyklens placering ved hjælp af lokalitetstjenesten.  

Dernæst kan cykels ejermand ved hjælp af billedet og lokalitet angivelsen tjekke om cyklen er blevet fundet og lagt op på appen.

Ved brug af appen løses der problemet med den stjålne cykel, men derudover fjernes de skadelige kemikalier og tungmetaller, som forurener naturen også, hvilket vil forbedre miljøet og dermed løse et samfundsmæssigt problem.

En succeskriterie er, at vi vedholder forbrugernes interesse for app’en. Det er derfor vores plan at indføre et pointsystem, som går ud på, at forbrugeren får et vis antal point, hvis de finder en cykle. som de kan benytte i f.eks. Coop.
Pointsystemet skal være med til at bibeholde forbrugerne af app’ens interesse, men også skabe værdi for de
hjemløse og studerende, så de kan se værdien i at være en del af app’en og måske tjene lidt ekstra til klare måneden.

Pengene skal bruges til programmering af app'en.

I møder holdet bag projektet i videoen ovenover.

Tak for støtten på forhånd :D

 
Partnerskaber