Nocturne

0,00 kr. 0.00% af 13.000,00 kr.

0

crowdfunders
Udløbet
kevin tempel @tempelgaarden

medlem siden 9. oktober, 2017

Om projektet

Dette er en lavbudget gyserfilm, baseret på væsener i nordisk mytologi og folklore, ikke Marvels Thor...

 

nocturne

Vi er et vennepar fra den vilde og forblæste vestkysten af Danmark. Vi har altid været meget interesserede i film og filmskabning.  Så man kan kalde os autodidakte filmskabere.

 

Kevin er den 40 år gamle sygeplejerske, far til 3 og har produceret, instrueret og spillet i diverse film og tv-show:

http://www.imdb.com/name/nm0854629/?ref_=fn_al_nm_1

Han er fra det kalde Nord-Norge, nærmere bestemt byen Tromsø, men bor nu i Danmark.

Kevin arbejder på manuskriptet:Christian er den 29 år gamle filmnerd fra Vestkysten af Danmark, nærmere bestemt Ulfborg. Han har studeret lidt film i både folkeskole og derefter. Han kommer fra en familie af musikere og kunstnere. Kaldenavn; Kesse.Vores projekt Nocturne er historien om fire studerende som tilbringer sommerferien på en "Back to Basic" tur ved en sø i en skov. men der bor noget oldtids og mystisk i den gamle sø.

Vores "skurk" eller onde skabning er Nicor, eller Nøkken (har mange navn i mytologien, men i skandinavien er han kendt som Nøkken eller Åmanden i Danmark. Han er er fremragende violinist og formskifter, og han lokker sine ofre i døden med musik.

 

Her er nogle ideer/tegninger som kommer fra forskellige eventyr og opslagsværk der kunstnere har forestillet sig hans udseende:Musikken i filmen har en meget central position, på grund af naturen til Nøkken, og vi har været meget priviligeret at få med os den kende komponist, Kresten Wolff, som også nu er i gang med et masterclass med selveste Hans Zimmer.

Her er Kresten Wollf på klaver under vores første møde i København, der han bare improviserede nogle tanker omkring musikken:

 project video thumbnail
en morsom mandags snak på youtube; https://www.youtube.com/watch?v=XHsuHGlglws

Vi har også denne nye hjemmesiden: http://www.norsefilm.com

Om Idéen:
VI har altid været meget interesseret i film og filmskabning, og en kold dag i Marts 2017 mødtes vi til træning med bueskydning i Bøvlingbjerg, hvor vi vafr såpas mange så vi skulle dele buen og vi endte op med at snakke om Oscar uddelingen og film, og siden har det virkelig gået fremad...

Kevin havde en gang for længe siden kigget udover en sø og fået idéen til en film om Nøkken, en mytologisk skabning som var gennem historien og eventyr kendt for at være årsagen til at mennesker døde i søer og åer, og tit aldrig blev fundet igen. Han fortalte Christian om denne idé og han blev meget ivrig, og han vidste lige om en sø som kunne passe perfekt. I løbet af 7 måneder har vi arbejdet hårdt på at få lavet både manuskript baseret på folklore og mytologi, mødt mange spændende mennesker, været til møder både på Kulturdivisionen i Holstebro og The animation workshop i Viborg, og holdt Audition hvor vi har fundet nogle meget dygtige unge skuespiller spirer. Og vi har haft et par media artikler.

Første dag med manus udvikling, i forsamlingshuset ude i Kronheden:

 

Lidt fra Audition på Kulturdivisionen i Holstebro:

 project video thumbnailSå det har sket en hel del siden den kolde Marts dag og vi glæder os til fortsættelsen...

BUDGET er på cirka  170 000 DKK.

Vi har allerede købt ind noget udstyr, fået skuespillere til de fleste roller, en komponist, og begynde at bygge op et crew.
Denne crowdfunding er til at få penge til at købt/bygget en redigerings PC. minimum vi må have er kr. 13000 og da kan vi bygge den selv, men en færdig klar PC vil koste med alt tilbehør kr. 28 800.-

Vi er så priviligeret at vi har fået muligheder til visning i en forpremiere på Kulturdivisionen i Holstebro og Biohuset i Lemvig har sagt sig villig til at vise filmen i en forpremiere. Forudenom dette skal den igennem en del festivaler i ind og udland.

Nogle små test skydninger og billeder af Nøkken:


 project video thumbnailKevin ude og promoterer filmen til en festival i lokalsamfundet:


ALLE som støtter filmen kommer på en "tak til" listen i rulletext i filmen, og der er også muligheder for at få denne t-shirt for de som støtter med 4-500.-

 
Partnerskaber