Thime - Timian olie

10.000,00 kr. 100.00% af 10.000,00 kr.

24

crowdfunders
Udløbet
Alexander Fogh @alexanderfogh

medlem siden 5. september, 2017

Om projektet

Introduktion til projektet


Hej, Alexander her. Jeg har taget beslutningen, at starte mit eget projekt kaldet ”Thime” med Booomerang. Uanset om du bare kigger projekter igennem, eller du er ankommet til hjemmsiden af interesse, er jeg meget glad for, at du er her. Jeg har altid villet udrette noget, som gør en forskel i denne verden, og forhåbentlig er du enig i, at Thime er vejen frem. Uden for meget snak, lad og gå direkte til projektet.

Hvad er Thime?


Du spørger nok dig selv:  ”hvad er Thime?”

Thime er en flaske med æterisk olie ekstraheret fra urten timian. Den ekstraherede olie er fra den mest almindelige type timian (Thymus vulgaris) og nylig forskning  viser, at timianolien er antiseptisk og svampedræbende. Oveni dette, har olien vist sig, at sænke mængden af bakterier med antibiotikaresistens. Disse positive egenskaber er sammenhængende med timianoliens hovedkomponent, som er thymol . Thymol kan udgøre op til 50% af urten timian. Her har forskning også vist, at timianiolien er mere svampedræbende end thymol for sig selv.

Disse egenskaber kan ekstraheres ned i en lille flaske: Thime. På denne måde har vi adgang til naturens egen medicin.

Men dette skaber også et nyt spørgsmål: hvordan bruges det?
Det er egentlig op til den enkelte bruger, så længe olien bliver fortyndet. Thime i sig selv er alt for koncenteret, til at blive brugt ufortyndet. En typisk måde, at bruge det på kunne være ved aromaterapi; hvor man dækker sit hoved med et håndklæde over en skål med kogende vand og Thime tilsat. På denne måde, vil de æteriske olier blive frigivet og bevæge sig rundt i næsegange der renses for bakterier. Dette er en effektiv og lindrende måde at behandle forkølelser og influenza.

En anden måde kunne være mod ondt i halsen. Her fortyndes en smule Thime i vand og opløsningen gurgles et par sekunder og spyttes ud. På denne måde kan olien rense svælget for skadelige bakterier.

Én ting er sikkert, når du bruger en flaske Thime: Den er produceret med omtanke for naturen. Den timian som anvendes, vil være produceret økologisk, og olien vil blive ekstraheret uden kemikalier, men ved en simpel vanddestilation. Dette sikres bl.a. ved min baggund som Cand. Scient i kemi, hvor jeg har kendskab med ekstraktioner og laboratoriearbejde. På denne måde får DU et produkt som du med sikkerhed ved er naturligt og af højeste kvalitet.

Hvorfor booomerang?


Jeg synes, at  Booomerang er en fantastisk måde, at starte et projekt.  Booomerang bruger et ”alt eller intet” princip, hvor projekterne kun er sucessfulde hvis der er nok støtter, og på denne måde er det mit ansvar, at skabe et projekt som folk er interesseret i.

En anden god ting ved Booomerang er interaktionen mellem os, da der kun er en e-mail eller besked fra direkte kontakt. Ved at bruge feedback, ideer og gode råd fra jer, støttere, kan jeg skræddersy mit endelige produkt til jer som forbrugere.

Jeg vil være ærlig, det er nyt for mig, at crowdfunde et projekt, og jeg har undersøgt emnet - læst, at det kan være en vej fyldt med risici og uforudsete problemer. Det vigtigste når disse forhindringer opstår er, ikke at være bange for at spørge om hjælp fra andre, hvilket jeg gør i form af netværk og konsulenter. En del af processen er ligeledes,  at informere støttere om eventuelle forhindringer, da jeg mener, at en vigtig del crowdfunding handler om kommunikation og ærlighed mellem projektskaberen og støtterne. Derfor har jeg på min hjemmeside gjort det muligt at blive skrevet op til et nyhedsbrev, hvor jeg løbende vil opdatere de interesserede om projektets forløb.
Et personligt tak
Minimumsbeløb 20,00 Støtter indenfor dette beløb sender jeg et personligt tak og nævner dig på hjemmeside og facebookside.
Et personligt tak +
Minimumsbeløb 100,00 Støtter indenfor dette beløb sender jeg et personligt tak og nævner dig på hjemmeside og facebookside. Derudover får du en rabatkupon på 20% på Thime webshoppen når den åbner.
Pakke 1
Minimumsbeløb 300,00 Støtter indenfor dette beløb tilsender jeg to gange 10 mL flasker Thime så du kan prøve produktet selv. Derudover sender jeg et personligt tak og nævner dig på hjemmeside og facebookside.
Pakke 2
Minimumsbeløb 300,00 Støtter indenfor dette beløb tilsender jeg merchandise efter eget valg. vælg mellem Thime T-shirt, Thime kasket eller Thimekrus + kampagne plakat. Derudover sender jeg et personligt tak og nævner dig på hjemmeside og facebookside.
Den store pakke
Minimumsbeløb 500,00 Støtter indenfor dette beløb tilsender jeg en 10 mL flaske Thime så du kan prøve produktet selv. Derudover sender jeg et Thime krus, en Thime kasket og en kampagne plakat. Sidst men ikke mindst sender jeg et personligt tak og nævner dig på hjemmeside og facebookside.
En af de første
Minimumsbeløb 600,00 Er du en af de første til at støtte projektet, kan du få den helt store pakke indenfor dette beløb.
Den helt store pakke
Minimumsbeløb 800,00 Støtter indenfor dette beløb tilsender jeg tre gange 10 mL flasker Thime så du kan prøve produktet selv. Derudover sender jeg et Thime krus, en Thime kasket, en unik Thime T-shirt og to kampagne plakater. Sidst men ikke mindst sender jeg et personligt tak og nævner dig på hjemmeside og facebookside.
Den største pakke
Minimumsbeløb 1.000,00 Støtter indenfor dette beløb tilsender jeg fem gange 10 mL flasker Thime så du kan prøve produktet selv. Derudover sender jeg et Thime krus, en Thime kasket, to unikke Thime T-shirts og tre kampagne plakater. Sidst men ikke mindst sender jeg et personligt tak og nævner dig på hjemmeside og facebookside.
Partnerskaber