Djurs Horse Park

33.599,00 kr. 11.20% af 300.000,00 kr.

79

crowdfunders
udløbet
Helle Knudsen @helleknudsen

medlem siden 23. juni, 2017

Om projektet

Hej! Djurs Horse Park er udviklet af initiativtageren bag det kendte årlige DHE TRÆF og vi har brug for din hjælp! Se videoen, husk lyd og læs derefter videre her!//
<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214458109081300&ev=PageView&noscript=1" />

… Nu skal du høre noget spændende!Hvad? - Danmarks Første Mountain Trail Park!
Hvor? - I Nørager, på naturskønne Djursland!
Hvornår? - Sommer 2018!
Hvorfor? - Mountain Trail er en endnu uudforsket disciplin i DK, og den er for alle hesteinteresserede!Djurs Horse Park 1Har du ikke helt styr på hvad en crowdfunding er?

Helt kort, så er crowdfunding en metode til at samle donationer fra hele landet. Du opretter dig som bruger her på Booomerang og donerer det beløb du har lyst til. BEMÆRK at jo mere du donerer med, desto mere kvitterer vi med som tak i form af forskellige fede incitamenter. Læs om dem her i højre kolonne.
Mere om crowdfunding? Klik her
Djurs Horse Park
Vi vil introducere den internationalt anerkendte ridesportsgren Mountain- og Extreme Trail til Danmark. Denne går ud på at man bevæger sig ved siden af, eller på hesten rundt i et dertil indrettet parkanlæg, der efterligner ekstreme- og bjerglignende forhold. Med inspiration fra parker i USA og Tyskland, vil parken indeholde vandpassager herunder små vandfald, små og store forhindringer, grusgrave, bakker samt tilskuerpladser. Alt sammen til formål at udfordre hest og rytter på en helt ny måde som endnu ikke er set i Danmark før.
Læs mere om hvordan banen kan benyttes her!
Projektet er estimeret til at koste omkring 1,5 millioner kroner. Som privat rideskole, er sådan et beløb ikke lige noget man disker op med og ligeledes er der ingen offentlige midler at hente, samtidig med at mange fonde udelukker at støtte private virksomheder. Vi er stolte af at være en privat virksomhed, da det betyder at vi er i langt større kontrol med kvaliteten af det vi laver. Det betyder også at vi bidrager til lokalsamfundet med arbejdskraft gennem lokale entreprenører, en tilskuervenlig turistattraktion, faciliteter til bl.a. lederkurser, utraditionelle hesteevents, og kan dermed med rigtig god samvittighed kaste os ud i skøre projekter (som en Mountain Trail bane, eller et 2 km langt gangsystem til 40 heste i én flok!).
Incitamenter
Alle det støtter denne crowdfunding med en officiel donation (man kan også donere anonymt), får deres navn på Djurs Horse Parks WALL OF FAME!
* Et bestået introduktions kursus til Mountain Trail banen bliver obligatorisk, for at man benytter banen på egen hånd.

"Støt med andet" / Crowdsourcing = Hvis du tænker at du kan eller har noget, som Djurs Horse Park kan bruge (ud over økonomisk støtte), er du velkommen til at byde dig ind som "Crowdsourcer" - Du skal blot beskrive hvad lige netop du kan hjælpe os med, og så vender vi tilbage til dig! Er du i tvivl om du kan hjælpe? Så er du altid velkommen til at kontakte os direkte!
Det vil vi gøre noget ved - med DIN hjælp!
Vi har brug for at samle et minimum af 300.000 kroner, for at vi kan gå igang med arbejdet sammen med verdensberømte Mark Bolender.

Mountain Trail er en sportsgren uden krav om race, udstyr eller alder. Den kan rides eller gennemføres fra jorden. Mountain Trail udfordrer din hests naturlige motorik, styrker dens og dit eget selvværd i en række udfordrende forhindringer der tager afsæt i det barske landskab man finder i bjergområder (deraf navnet “Mountain Trail” = Bjerg Spor).

“Jo mere du forstår hesten, jo mere elsker du den. Og jo mere du elsker hesten, jo mere forstår du den. Det handler ikke om, hvem der er chefen, der har autoritet og respekt, eller om hvordan man kan få en hest til at gøre det ene eller andet. Det drejer sig om "hvem der er værdig til lederskabet" ud fra hestens instinkt.” - Mark Bolender

Læs mere om Mountain Trail på vores hjemmeside her.
FACILITETERNE 

Djurs Horse Park Faciliteter

Mountain Trail Parken

Åbner i sommeren 2018, med et brag af et arrangement, hvor selveste Mark Bolender kommer med!

Det vil blive muligt at besøge og benytte parken gennem et booking system, med egen eller lånt hest. Forud for brug af parken, skal man have taget et Sikkerheds- og Introkursus.

Der kommer til at være gode faciliteter til både hverdagsbrug eller længere ophold. Derudover er der samarbejder med lokale vandrehjem og campingpladser. Det betyder at du nemt kan parkere din hest hos os og så bo lige rundt om hjørnet, hvis du vil besøge området over weekenden.

Andre faciliteter

Paddock Paradise - Gangsystem
Paddock Paradise gangsystemer er et foldsystem hvor mange heste går sammen, men har muligheden for at bevæge sig over længere stræk mellem foderstationer, vand og hvile/legeområder. Hestene inddeles naturligt i mindre flokke, og flytter rundt på hinanden så samtlige heste kommer op og gå i gennemsnit 15 km. i døgnet. I vores gangsystem har vi ca. 2,7 km gang med 27 heste i alle størrelser og farver - et smukt syn. Vi har som en del af gangsystemsprojektet, igangsat et samarbejde med en flok dyrlæger som har analyseret hver af hestene med en huldvurdering, mål af hove og hovvinkler, en blodprøve, gødningstest samt gennemsnitlig bevægelse over 24 timer, inden alle hestene kom ud i gangsystemet.  Efterfølgende vil der blive lavet opfølgende analyser af hestene for at vurdere deres sundhedsmæssige tilstand som følge af deres nye liv i gangsystemerne.
Privat Skov
Vi er så heldige at have vores egen lille skov med 2 km ridestier til opvarmning eller afskridtning, eller blot til en lille skovtur med rideskolens elever til afveksling fra den daglige baneundervisning. I skoven går det både op og ned og søen i midten pynter også, og giver gårdens hunde et bad i ny og næ når de kommer med på tur.

Vil man ud på længere skovtur bor vi klods op af Løvenholmskoven som ejes og drives af Løvenholm Gods og derfor kræver ridekort. Dog kan man komme med som gæst for et mindre beløb. I Løvenholmskoven kan der tilbagelægge adskillige km i smuk velholdt skov med forskellig løv og masser af stier. Oversigtskort kan findes på Løvenholm Gods’ hjemmeside.

Hvem er vi og hvordan gør vi?

Helle Knudsen er 40 år, uddannet landmand og har 8 års erfaring med Agility undervisning, udover at drive og eje Den Hele Ekvipage ApS. Helle tilgår ‘heste-menneske’ forholdet med afsæt i den nyeste forskning, der indtænker hestens velvære og sundhed. Dette ikke blot i træningen, men også som et led i generelt hestehold, senest praktiseret i Paddock Paradise gangsystem og DHE-Træf Jylland 2017.


Helle Knudsen, Den Hele Ekvipage ApS


 
Vil du vide mere? Så kig ind på vores hjemmeside www.djurshorsepark.dk
 

Note fra ADMIN: Projektet er et ‘flexible funding’ projekt, hvilket vil sige at selvom målbeløbet ikke nås, går pengene til projektet alligevel. Som crowdfunder får du altså ikke dine penge retur, som normalt med ‘alt eller intet’ projekter. Når du støtter projektet får du en email med en bekræftelse på din støtte. I denne står der at pengene går retur, hvis ikke projektet bliver 100 % funded - det er altså ikke tilfældet !
Du støtter projektet uanset resultatet af crowdfundingen


1: Supporter
Minimumsbeløb 200,00 Til dig der bare syntes det er et godt projekt og gerne vil donere til projektet med et lille bidrag! Du vil modtage nyhedsmails samt invitation til åbningen af Djurs Horse Park!
2: Gold Supporter
Minimumsbeløb 600,00 Ud over “Supporter” fordele, får du adgang til et online kursus i Agility kursus, med inspiration til dig og din hest!
3: VIP Supporter
Minimumsbeløb 1.250,00 Så sejt! Ud over ovenstående fordele (1 + 2), får du 20% rabat på DHE træf Jylland i 2018!?
4: MT Begynder
Minimumsbeløb 2.000,00 Vi glæder os til at se dig! Udover incitament 1+2, får du et online introkursus til MT banen* og 10% rabat på at bruge banen i 5 år!?
5: MT Åben
Minimumsbeløb 3.000,00 Planer om at komme ofte? Du får det samme som incitament nr. 4 + 1x45 minutters undervisning på banen og 20% rabat på DHE træf Jylland 2018!?
6: MT VIP Åben
Minimumsbeløb 5.000,00 Du går simpelthen all in! FEDT! Du får ALT inkluderet i incitament 1 til 5, PLUS: 1x45 minutters ekstra undervisning på den nye MT bane, og et unikt 75 minutters fotoshoot med dig og din hest, af fotograf Katja Jensen i Djurs Horse Park!
7: Business Sponsor
Minimumsbeløb 6.000,00 Vil din virksomhed gerne have synlighed hos Djurs Horse Park? I får logo i toppen af Djurs Horse Parks “WALL OF FAME”, samt på hjemmesiden som officiel sponsor. I får desuden muligheden for gratis at have en stand ved tre af vores arrangementer. Vil I også have et lederkursus med? Se Incitament 8!?
8: Gold Business Sponsor
Minimumsbeløb 10.000,00 TAK! Ud over det samme som incitament 7, giver Djurs Horse Park et 1/2 dags lederkursus for op til fem personer, inkl. frokost. I får også muligheden for at komme ud til fem af vores arrangementer med jeres stand. Vil I gerne have jeres egen forhindring eller donere mere end 10.000 kr? Så kontakt os direkte på tlf: 4052 3956 og lad os finde ud af noget.
Partnerskaber