Fantombryggeri

0,00 kr. 0.00% af 60.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Holger Abildgaard @dbc

medlem siden 4. juni, 2017

Om projektet

Hjælp en ung mand, med og realisere sin drøm.
De seneste år, har jeg arbejdet på bryghus og brygget øl hjemme i køkkenet på min mini-test-pilot-brygger. Ved siden af det, tog jeg kurset som øldommer og er i skrivende stund ved og skrive på en bog om øl. Så der er gang i den. Men, men, men... som studerende og far til fem, så er pengene små, og desværre hænger de ikke på træerne.
Har en drøm om og prøve kræfter, med det og være fantombrygger. I al sin enkelthed, går det ud på, at man ikke har sit eget bryghus, men man "lejer" sig ind hos andre, og brygger øllet på deres udstyr. Al overskuddet, skal så gå til og få etableret mit eget lille bryghus, hvor der udelukkende lagres på egetræsfade.
Har vi ikke alle en drøm om og blive herre i eget hus?
Alt er klar, forretningskoncept, virksomhedens navn m.m. det eneste der mangler, er penge til og kan komme i gang.
Derfor tænkte jeg og ville prøve lykken med noget crowdfunding her på boomerang, og håber der er nogle derude der kunne tænke sig, og hjælpe en ung drømmende mand i gang.

Har i har chancen for og hjælpe mig i gang og komme med på en spændende rejse ind i øllets verden, og være med fra den spæde start, med goder tilfølge
Mange tak
Minimumsbeløb 50,00 Mange bække små…. Alle beløb er velkomne, store som små, for jeg kan få min å. Ved dette beløb får man både en personlig takke-sms samt en virtuel high-five, for at i støtter projektet.
Tak og øl
Minimumsbeløb 150,00 Få dit navn på vores crowdfunding/takke væg på vores hjemmeside. Den første øl, sendt direkte hjem til dig, med en personlig hilsen, samt lidt om øllen. Samt min evige taknemmelighed.
Lidt mere
Minimumsbeløb 500,00 En t-shirt med logo. Glas. Øl sendt hjem til din dør. Dit navn på vores crowdfunding/takke væg på hjemmesiden. 10% rabat på ordrer i webshoppen.
Drunken Beer Club
Minimumsbeløb 1.000,00 Som ovenstående, plus: Min bog om ølsmagning (signeret) sendt hjem Medlem af den kommende DRUNKEN BEER CLUB, hvilket inkluderer: En øl sendt direkte til din dør, hver gang der kommer en ny. Få den før den havner i udvalgte butikker. Medlems t-shirt En velkommen i Drunken Beer Club-sms fra bryggeren. Når klubben opgraderes, opgraderes dit medlemskab gratis. En Drunken Beer club nyhedsmail hver gang nye og spændende ting sker.
Den gode
Minimumsbeløb 2.000,00 Som ovenstående, i stedet får man 10% rabat på ordrer i webshoppen i 5 år. Privat og hyggelig ølsmagning for 5 personer med forskellige øl fra de store bryghuse. En lille lamineret seddel med lidt om de øl der indtages. En lille lækker anretning til øllene.
Mer' end bare god
Minimumsbeløb 5.000,00 Som ovenstående. Plus: En hel kasse af vores øl. To glas To t-shirts
Den helt virkelig gode
Minimumsbeløb 6.000,00 Som ovenstående Plus: 15% rabat på alle ordrer i webshoppen. Gratis leje af fadølsanlæg til events Rabat på fustager med øl, til events
Direktør
Minimumsbeløb 60.000,00 Alt det ovenstående plus: gratis leje af fadølsanlæg Alt vores øl til god rabat, resten af livet Glas 2 glas t-shirt 2 t-shirt Min ølbog, når den udkommer (signeret) Forskellige gratis merchandise, når der kommer nyt Gratis øl hjem til privaten, hver gang der kommer en ny – resten af dit liv Nyhedsmails Mulighed for og kommunikere med bryggeren Ingen medbestemmelse eller indflydelse på, hvilke øl der skal brygges. Første invitation til alle events, gratis adgang til diverse events
Partnerskaber