FOOS har brug for din hjælp

0,00 kr. 0.00% af 20.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
foos @foos

medlem siden 17. maj, 2017

Om projektet

Kan du hjælpe os?
Vi mangler økonomisk støtte og tilskud til udvikling af vores nye og mega smarte app, FOOS! FOOS er en mad app, for dig, mig, og alle de andre.

Hvem er vi?
Vi er to piger, Cecilie og Matilde, på henholdsvis 25 og 26 år. Vi læser en bachelor i design og business, med speciale i entrepreneurship på VIA Design. I den forbindelse er vi igang med startup af vores egen virksomhed, og har været  det siden efteråret 2016. På nuværende tidspunkt arbejder vi på fuldtid hos FOOS i vores praktikforløb, hvor vi arbejder på den konstante udvikling af forretningsplanen, budget, samarbejdsaftaler, fundings, mm.

Hvad er FOOS?
FOOS er en app, der skal fungere som en madinspiration-ved-hånden-app, hvor du hurtigt og nemt kan søge på diverse opskrifter mm. Det er muligt at oprette dig som bruger og dele billeder af mad og tilhørende opskrifter med alle de andre brugere, eller blot søge efter din egen madinspiration.

Egentlig noget som vi genkender fra mange andre online medier. Hos FOOS ligger fokusset dog især på tilgængeligheden, brugervenligheden og så vil den være udstyret med en omfattende søgefunktion som gør det hele lidt nemmere.

Desuden vil FOOS være indbygget med et selektivt tilpasningssystem, hvor du har mulighed for at tilvælge og fravælge ingredienser, efter dine behov. Eksempelvis hvis du har intolerancer eller allergener, kan du tilpasse din søgning, så opskrifter der indeholder dette ikke fremgår. Også hvis du er veganer eller har andre forbehold, vil dette kunne implementeres i søgningen. Derimod kan du også tilvælge produkter, hvis du kun vil søge opskrifter med fisk eller fuldkorn. På den måde kan du tilpasse søgningen efter dine behov. Vores målsætning med FOOS at skabe et online community, hvor omdrejningspunktet er passion for mad.

Hvad skal pengene gå til?
Vi har været så heldige at indgå et samarbejde med Simon, som er selvstændig freelance app-udvikler. Han har allerede programmeret en lang række aktuelle apps, og nu har vi fået chancen for at arbejde med ham. Udviklingen af app’en har en startpris på 20.000 kr. Vi drømmer om at realisere og lancere FOOS i sommeren 2017. Al økonomisk støtte vil være behjælpelig, og hver en krone tæller. Så vi håber du vil være med til at kick-starte FOOS, og få app’en på markedet.

På forhånd tusind tak.
De venligste hilsner fra FOOS, Cecilie og Matilde.

PS. Tjek lige FOOS ud på Instagram: foosblog
Partnerskaber