Klimavenlige, økologiske færdigretter

0,00 kr. 0.00% af 90.000,00 kr.

0

crowdfunders
Udløbet
Nadia Christensen @fairdig

medlem siden 15. maj, 2017

Om projektet

Gør det lækkert at spise klimavenligt

Flere klimavenlige, økologiske færdigretter i supermarkederne!

Er du enig?

Fairdigs ideologi er, at vores planet bærer mange værdifulde ressourcer, som vi alle har et ansvar for at passe på… men det skal også være lækkert at spise klimavenligt!

Derfor fremmer vi klimavenlige forbrugsmønstre gennem lækre færdigretter, og vi håber, at du vil være med.

Vi tilbyder et nemt, lækkert og sundt alternativ, når man som forbruger køber ind i supermarkedet. Vi har udviklet to Fairdig-retter: En Simregryde med masala (mild/stærk) og en Marokkogryde (mild/stærk). De er lavet af gode økologiske råvarer uden smagsforstærkere, farvestoffer og konserveringsmidler. Vores Fairdig-retter er uden animalske produkter, fordi især kød og mejeriproduktion er en belastning for klimaet. Vi tænker over, hvad det er for klimamæssige aftryk, som vi afsætter på vores planet, og hvad de har af betydning for de mennesker og dyr, der bor på den.

Men det stopper ikke ved maden. Vores nye yderemballage er 100 % bionedbrydeligt – lige til at smide i komposten. Her bliver den genanvendt i naturens kredsløb uden at efterlade skadelige kemikalier eller tungmetaller. Det er vigtigt.

Sammen kan vi gøre det

Med solid opbakning fra rigtig mange af jer, er Fairdig kommet forrygende fra start. Du kan købe Fairdig-retter hos nemlig.com og udvalgte Meny-butikker. Men vores bare tre personer store virksomhed kan ikke trække det økonomiske læs, det kræver for at nå i mål.

Vi har tænkt os om og har valgt at udvikle et bæredygtigt koncept. Men det er ikke billigt at prioritere bæredygtighed. Vi har brug for din hjælp til at komme ud til jer alle i butikkerne med endnu mere klimavenlige produkter.

Vi er tre, der arbejder dedikeret – men vi vil gerne have mange flere af jer med i konceptet!

Vil du være med? Vi møder dit engagement med stor taknemlighed, og dit bidrag går til at støtte eksistensen af Fairdig. Sammen kan vi gøre det. Støt vores projekt og vær med til at gøre omstillingen til et mere klimavenligt forbrug nemmere og mere lækkert. Hvis vi alle sammen gør lidt, så kan vi nå langt.

Fair hilsener
Lise, Nadia og Jesper

www.fairdig.dk
www.facebook.com/FairdigFood
FAIRDIG SUPPORTER
Minimumsbeløb 50,00 Bliv Fairdig-supporter og bliv inviteret til vores smagssessioner, få klimavenlige nyheder og støt vores arbejde mod mere klimavenlige forbrugsmønstre
FAIRDIG SMAGSUNIVERS
Minimumsbeløb 100,00 Få indblik i vores smagsunivers med et minimagasin med vores bedste tips til at få plantebaseret mad til at smage, så selv den traditionelle kødspiser ikke savner kødet. Hæftet sendes til din indbakke.
FAIRDIG KRYDDERIBLANDING
Minimumsbeløb 200,00 Få en pose af hver af Fairdigs økologiske, hjemmelavede og tophemmelige ras el hanout- og masalablanding. Poserne sendes med posten eller hentes hos os på Amager.
FAIRDIG MULEPOSE
Minimumsbeløb 400,00 Vores økologiske mulepose, der får indkøbsturen kan blive endnu mere klimavenlig. Muleposen kommer med Fairdigs logo og et klimavenligt statement. Posen sendes med posten eller hentes hos os på Amager.
FAIRDIG GOODIEBAG
Minimumsbeløb 500,00 Vores klimavenlige mulepose og to poser af Fairdigs tophemmelige ras el hanout- og masalablanding (samt en lille overraskelse ?). Det sendes med posten eller hentes hos os på Amager.
FAIRDIG FÆLLESSPISNING 1 PERS
Minimumsbeløb 600,00 Tirsdag d. 26. september 2017 kl. 17.30 spiser vi vores Fairdig-retter og sidder ved langborde i hyggelige omgivelser. Arrangementet bliver en realitet ved min. 8 deltagere, ellers refunderes donationen.
FAIRDIG-RETTER
Minimumsbeløb 1.000,00 20 Fairdig-retter efter eget valg. Vælg mellem vores Simregryde med masala mild/stærk eller Marokkogryde mild/stærk. Afhentes efter aftale hos os på Amager.
FAIRDIG LUKSUS GOODIEBAG INKL. FAIRDIG-RETTER
Minimumsbeløb 1.500,00 Fairdigs mulepose med to poser vores hemmelige ras el hanout- og masalablanding, en lille overraskelse, samt 20 Fairdig-retter efter eget valg. Afhentes hos os på Amager.
FAIRDIG SELSKAB
Minimumsbeløb 15.000,00 Hold dit eget middagsselskab hos Fairdig for 10 personer. Vi serverer vores Fairdig-retter i hyggelige omgivelser, der er et rigtigt selskab værdigt. Drikkevarer er inkl. Bare kom, som I er. Max fem stk.
Partnerskaber