Hjælp, vores hest er død!

0,00 kr. 0.00% af 19.500,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
RVTTorsdag @rvttorsdag

medlem siden 5. april, 2017

Om projektet

Hjælp, vores hest er død!

På Roskilde Voltige Teams torsdagshold, RVT Torsdag, har otte piger og deres to trænere de seneste år arbejdet hårdt på at forbedre deres niveau. Pigernes fokuserede indsats har resulteret i, at de i år er repræsenteret ved landsmesterskaberne, danmarksmesterskaberne og skal optræde en række steder, heriblandt i Tivoli i København og på Roskilde dyrskue.

Ulykken har dog været ude, og vore hest er død her kort tid inden de skal deltage i mesterskaberne. Man kan ikke lave Voltige uden en rolig og trænet hest, og vi står nu derfor akut og mangler en hest til at træne og optræde på. Vi søger derfor sponsorater til at købe en ny hest og håber, at du vil hjælpe.

 

Sporten Voltigering 

Voltigering er en unik og voksende sport, der kombinerer dans og gymnastik på en levende hest. Det er en unik måde at udvikle koordination, balance, styrke og kreativitet mens man arbejder i harmoni med hesten. Voltigering har ingen aldersgrænse, og kan udover konkurrencedeltagende hold også inkludere hold, der blot voltigerer for hyggens og motionens skyld samt voltigering for handicappede.

Voltigering udføres altid i et meget kontrolleret miljø – I en aflukket hal i en stor volte med blødt underlag, hvor hesten er fastgjort til en longe og kontrolleret af en longefører. Hesten, longeføreren og voltigøren arbejder som et team, hvor longeføreren kontrollerer hesten, hesten arbejder i et fast tempo (enten skridt eller galop) og voltigøren udfører en serie af gymnastiske øvelser på hesten.

Voltigører kan deltage enkeltvis, som par og som en del af et hold. På et hold er der op til 3 personer på hesten ad gangen, hvor de udøver deres forskellige øvelser.

Gennem voltigering erhverver deltagerne sig en række fysiske egenskaber og styrker deres koordinationsevne, balance, styrke og kreativitet. Foruden disse lærer pigerne også en række menneskelige egenskaber i deres reneste form, når de er udfordrede til grænsen sammen med deres holdkammerater.

  • Teamwork: Voltigørerne lærer at arbejde sammen med såvel hest som longefører – og i holdsport også med hinanden.

  • Ansvar: Voltigørerne er ansvarlige for en række pligter omkring hesten, såsom strigling, fodring, at trække med hesten og lægge udstyr på inden træning.

  • Tillid: Voltigørerne lærer at stole på deres longefører, deres hest og ikke mindst på hinanden.

  • Selvtillid: Det skal man bruge, hvis man skal kunne stå på ryggen af en galoperende hest!

Partnerskaber