Langeland Krop & Sjæls Retreat

0,00 kr. 0.00% af 1.600.000,00 kr.

0

crowdfunders
Udløbet
Anette Aurora @anetteaurora

medlem siden 18. marts, 2017

Om projektet

Økonomisk opbakning ønskes til NYT Nordlangelands koncept og projekt!.

I byen Lille Snøde på Nordlangeland, som kun ligger 5 km fra Lohals og 25 km fra Rudkøbing, findes der den smukkeste og mest idylleriske tidligere propritærejendom, med ekstra spanskinspireret fest hus og en park af en have til.

Denne unikke ejendom ejes nu Annette Balsvard, som har drevet det som kursuscenter i navnet "Hos Annette" i over 22 år og ejendommen/stedet/atmosfæren, er derfor allerede et kendt navn, både herhjemme og i udlandet.

Annette føler sig nu parat til at huset skal føres videre af yngre kræfter,  og det er hèr at jeg kommer ind i billedet. Og jeg hedder også Annette

Annette og jeg mødte hinanden på mit yoga hold i Nordlangelandshallen, og en gnist imellem os var tydelig for os begge. Dette bekendtskab har ført os til store tanker, om muligheden for at kunne drive hendes virksomhed videre i min ånd.

Jeg er kunstner, -underviser, -fotograf, -projektleder indenfor kunst/kultur/erhverv, - Yoga instruktør for børn og familier, samt reiki healer,  og det er i den ånd, at jeg i min vildeste fantasi, kan skabe uendelig mange muligheder for at skabe et nyt og attraktivt lokalsamfund, med fokus på arbejdet med, at skabe arbejdspladser og øge turismens attraktioner, samt skabe et lokalt atrraktivt undervisningsmiljø.

Derfor søger jeg nu Jeres hjælp til at gøre denne drøm og vildeste fantasi til virkelighed!.

Hvis jeg ejede dèn ejendom, ville jeg med det samme arrangere kurser og ophold, indenfor alle ovennævnte kompetencer.

Eksempel kan være:

Ferier 2017

- Yoga retreat for familier med børn

- Yoga og kreativt retreat for firmaer

- Kreativitets retreat

- Yoga og Meditations retreat for voksne

- Alt om Alternativ behandling Retreat

- Grandmother Circle The Earth Gathering

Maj - Dec 2017

Ugentlige undervisning i:

- Keramik, - Foto, - Maling, - Billedkunst og Yoga

Månedligt foredrag/arrangement

Maj - Livets Blomst og den hemmelige geometri af Anette Aurora

Jun - Når Gode mennesker handler ondt af Dorte Birkemose

Jul - Torne fra himlen af Ghita-Ben David

Aug - Kend dine menneskerettigheder mv. (Amnesty)

Ydermere ser jeg muligheder for at søge LAG midler mv., til at skabe en wellnespark, med bla. Økologisk have, meditations hytter og sansehave.

Herudover vil vi have mulighed for at arrangere intime musikoplevelser, vin-smagninger og eksotiske madoplevelse!.Som i måske kan mærke, er jeg en ildsjæl som virkelig brænder for at kunne skabe og videregive af mit lys, som jeg altid arbejder på at sprede så meget som muligt.

MEN JEG MANGLER 1,6 MIO. KR. OG DET ER RIGTIG MANGE PENGE!.

Jeg ønsker derfor at i inderligt forstår, at jeg har brug for Jeres hjælp for at få dette til at lykkedes. Jeg er blevet gjort bekendt, at et andet lille samfund, lokalt har skaffet 3 mio kr på 3 mdr. til en ny hal.

Kan Vi hèr på Nordlangeland også finde ud af at hjælpes til at få skabt et nyt og spændende miljø heroppe, så vi kan tiltrække flere fastboende, flere turister og flere daglige gæster til vores dejlige og smukke ø, samt skabe jobmuligheder for lokale borgere.

Huset er sat istand for 1,8 mio og jeg kan flyttes lige direkte ind i det og starte det hele op i morgen.

Annette vil efterlade mig alt indbo, hvilket vil sige, at jeg ingen forhindringer har overhovedet,  for at kunne tilbyde vores samfund noget rigtig unikt, på meget kort tid.

Jeg krydser ALT i himlens navn på, at vi alle mødes til åbningsceremonien ved det idylleriske gadekær foran huset (Nr 13...mit yndlingsnummer), så snart vi har samlet pengene ind

Huset vil blive ejet af en ny og selvejende institution ved Navnet "Hos Annette", Langeland Krop & Sjæls Retreat!.

Jeg tilbyder alle donorer 50% rabat på alle kurser i 2017, hvis vi skaffer pengene inden d. 1. Juni

Hele huset kan ses på denne video Video af ejendommen

 

 

Aller aller kærligste hilsner

Anette Aurora

 
Partnerskaber