Danmark samler ind til den vandaliserede muslimske gravplads

0,00 kr. 0.00% af 40.000,00 kr.

0

crowdfunders
Udløbet
Natasha @natasha

medlem siden 26. februar, 2017

Om projektet

Så skete det igen. En hadforbrydelse mod vores afdøde. Denne gang er 8 grave blevet skændet og vandaliseret på den muslimske gravplads på Vestre Kirkegård. Det skete over weekenden 25.-26. februar 2017, og personerne bag er endnu ikke fundet - men politiet er på sagen. Gravskænderier er det mest frygtelige og ubarmhjertige vores afdøde kan udsættes for. Lad dem hvile i fred!

Uagtet politiske uenigheder, ideologier og holdninger - må vi aldrig nå så langt ud, at vi går efter hinandens afdøde mødre, fædre, børn eller ægtefæller. Vi er bedre end dét. Vi er stærkere end dét. Lad os - uanset - politiske ståsteder stå sammen mod hadforbrydelser!

Vi har lavet denne indsamling for at støtte de pårørende og deres familier i hurtigst muligt at kunne reparere deres afdødes gravsteder, købe nye gravsten, etc. En hurtigt rundringning til stenhuggere fortæller os at gravsten koster fra omegnen af 5.000 kr. og opefter. Vi har sat målet for indsamlingen til 40.000 kr., så de 8 pårørende familier hurtigst muligt kan få afsluttet denne forfærdelige hændelse, uden at skulle tænke i økonomi.

Vi er kommet i kontakt med nogle af familierne, men mangler stadig at komme kontakt med de sidste. Hvis du er pårørende, eller kender de pårørende - send dem da meget gerne i vores retning, så vi kan komme i kontakt. Det eventuelle overskud vil blive doneret til Anmeldhad.dk for deres arbejde med diskrimination og hadforbrydelser.

Initiativet er støttet af:

Hvis din organisation eller forening vil støtte initiativet, kontakt Natasha Al-Hariri og Steve McFarland på dksamlerind@gmail.com.

Vil du hjælpe os med at hjælpe de pårørende? Donér hvad du kan. Alt tæller, og er så værdsat. Tak.
Partnerskaber