Vi tror på alle - har unikke ressourcer

0,00 kr. 0.00% af 10.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Human Innovation @humaninnovation

medlem siden 25. februar, 2017

Om projektet

Jeg har i 20 år været passioneret optaget af hvad det var der skete for mig i forbindelse med jeg fik tilbuddet om at bestige Mount Everest i 1996. Jeg kan kun beskrive min erfaring med begrebet "Kvantesprings udvikling" - der skete simpelthen noget i hjernen på mig, der eksploderede mig nye retninger. Jeg oplevede et indre drive, der drev mig igennem alt der skulle til for at få min deltagelse til at lykkedes. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Og mit liv har for alvor fået en anden fremdrift og indhold lige side. Jeg har de seneste 20 år udforsket og rejst verden rundt for at holde oplæg for ledere mv. omkring de kræfter vi alle har i os - til at bidrage med innovation til verden, fordi vi alle er unikke - og - opnå et dybt tilfredsstillende liv. Alle mine bøger kredser om vores iboende muligheder for så meget mere. Mit firma Human Innovation er nu så modent at vi vil udbrede vores metoder Globalt - ved at skabe on-line menneskelige udviklings værktøjer. Vi forestiller os en række virkelig effektive processer - spørgsmål svar skemaer, webinarer, on-line direkte interaktion etc. etc. det er nok kun fantasien og finanserne der sætter grænsen for hvad vi kan samskabe.

Så - jeg søger samskabende finansielle partnere, der vil bidrage til udviklingen af første generations udviklings værktøjer. De skal kunne downloades af alle, være så billige at flest mulige kan få gaven af dem. Og så gode, at et menneske opnår en afklaring i forhold til sig selv og livets retning, når de bruger vores metode.

Vi er sammen pioneerer på feltet Global Human Innovation. Lad os skabe muligheder for flere....

På World Economic Forum 2017 i Davos er der samstemmighed omkring at det verden får behov for fra arbejdsstyrken i 2020 - ikke længere er specifikke uddannelser, men menneskelige ressourcer. Lad os styrke det enkelte menneskes mod til at blive mere sig selv - til det fælles bedste for vores Klode.
Partnerskaber