Hjælp Lea The Pirate til VM i Muay Thai!

7.429,00 kr. 123.82% af 6.000,00 kr.

27

crowdfunders
udløbet
Lea Pedersen @leathepirate

medlem siden 12. februar, 2017

Om projektet

Den danske kvindelige muay thai kæmper, Lea “The Pirate” Pedersen, har repræsenteret Danmark 16 gange - 12 internationale kampe og 4 kampe mod nogle af Danmarks bedste kæmpere i thai- og kickboksning. Hun træner i Renegade Mma til dagligt, men har været på utallige rejser, hvor muay thai altid fylder meget af turen. Denne tur bliver 5. gang Lea tager til Thailand og træner. Hun har altid betalt alt træning, rejser og logi  af egen lomme - undtagen sidste år, da Christiania lavede en indsamling for at få hende til VM i Sverige. Nu er muligheden opstået for at deltage i WMO´s verdensmesterskab i Thailand, men Lea kan ikke deltage uden jeres hjælp!

Alder: 28

Record / statistik: 12 sejre - 4 tabte kampe

Baggrund:

Muay Thai er en kampsport fra Thailand med mange 100 års historie og traditioner. Derfor er   det Thailands nationalsport. Det kaldes kunsten af de otte lemmer, som er hænder, albuer, knæ og skinneben. Det er fysisk en meget hård livsstil!

d. 25.  februar afholder Dansk Muay Thai Federation danmarksmesterskaber i Nordvest.

d. 26. februar drager jeg til Thailand, hvor jeg i to uger skal jeg leve og ånde Muay Thai i dels Phukets Sutai gym og efterfølgende hos Golden Glory gym i Pattaya. Her starter dagene tidligt med 10 km. løb efterfulgt af 2.5 times træning. Når dagens varmeste timer er overstået, står det på endnu en 3 timers lang træning. Livet i Thailand er: Eat, sleep, train. Det er hårdt, men følelsen af, at man lige bliver bedre og stærkere efter hver træning gør, at jeg elsker det.

12. - 22. marts inviterer WMO til verdensmesterskab i Bangkok. Alle deltagere bor på  Twin Tower Hotel midt i Bangkok, og det ligger ved National Stadium, hvor turneringen afholdes. Udover mesterskabskampe og træning er dagene fyldt med workshops om kultur og tradition.

 VM Budget
Pris i kr.


Sutai gym 1 uge med logi
1500


Golden Glory gym 1 uge
500


VM: hotel 10 dage
3500


VM: deltagelse
500


I alt
6000 

Jeg har aldrig været i bedre form. Jeg har netop gennemført en hård periode med rigtig mange træninger og sparringer.

Jeg håber, at I vil hjælpe mig med at komme afsted. Selv små beløb er en stor hjælp!

Nu krydser jeg fingre for, at I vil hjælpe mig med at repræsentere Danmark og Christiania!
Partnerskaber