8.e til Kina

5.650,00 kr. 113.00% af 5.000,00 kr.

11

crowdfunders
udløbet
Lina Fuglheim @9681290394

medlem siden 19. december, 2016

Om projektet

千里之行,始於足下


Selv den længste rejse begynder med det første skridt



HVEM ER VI?


Vi er 26 friske 8. klasseselever fra Kildedamsskolen i Vipperød, som har en drøm om at besøge vores søsterskole, Quanzhou No. 1 High School i Kina. Det er planen, at vi skal besøge Quanzhou i foråret 2017, og så får vi besøg af vores kinesiske venner i sensommeren 2017.


Og vi kan godt bruge lidt hjælp til at realisere den drøm.


Vi har allerede gjort meget: Vi har solgt julekort og flødekarameller. Vi har holdt loppemarkeder og vi samler flasker. Vi har haft restaurant på skolen og har ryddet op efter Roskilde Festivalen og efter Rockbæk i Holbæk. Vi deler telefonbøger ud og har med sponsorstøtte "roet til Kina" . Vores aktiviteter stopper ikke her. Hele efteråret har vi haft travlt med aktiviteter, der har til formål at rejse penge til vores projekt, og vi har planlagt flere aktiviteter og arrangementer i løbet af årets første måneder.


Og hvis du synes, vi fortjener at komme af sted, kan du med et beløb – stort eller småt – være med til at virkeliggøre en drøm for 26 unge mennesker, der kan række langt frem i vores voksne liv.



HVORFOR


Vi har selvfølgelig en målsætning med dette projekt:


· At møde en for os meget fremmed kultur, gøre os nysgerrige og give os mod. Vi håber, det giver en forståelse og åbenhed for andre kulturer og styrker os i at indgå i internationale relationer


· At vi opnår en dybere forståelse for vores egen kultur og de danske værdier, når vi skal formidle dem til andre fra en helt anden kultur


· At vi forhåbentlig opnår et større perspektiv på globalisering samt modet til at se Kina som et mulighedernes land, både i uddannelses- som i erhvervsmæssig henseende


· At vores engelske sprog vil blive styrket, for det er det sprog vi har til fælles



HVORDAN 


I løbet af hele 8. klasse samt begyndelsen af 9. vil der være virtuelle udvekslinger mellem elever i begge lande. Der vil være små videoer om elevernes hjem og om deres land. Der vil blive lavet digitale ordbøger med lyd og billeder om relevant basisordforråd, og eleverne vil mødes på det sociale medie WeChat, som bliver brugt flittigt i Kina.



MOBILEPAY


For at gøre det nemmere at donere penge til projektet har foreningen "8.e til Kina" også oprettet en MobilePay-konto. Vi sørger så for at overføre alle beløb fra MobilePay til Booomerang. Hvis man gerne vil modtage vores incitament, vil vi bede afsender om dels at mærke overførslen med BOOOM og dels at skrive kontaktoplysninger.


Nummeret er: 91 10 68 62



FØLG OS PÅ FACEBOOK


https://www.facebook.com/8etilKina/

VI HAR OGSÅ EN HJEMMESIDE, DER LØBENDE OPDATERES


https://sites.google.com/skolen.nu/8etilkina

PÅ VORES YOUTUBEKANAL VIL DER KOMME FLERE VIDEOER


https://www.youtube.com/channel/UCRV_xDwC2zd3MGIPcOro2GQ

 
Partnerskaber