AF·ART No. 4 - All Things Must Pass

2.260,00 kr. 113.00% af 2.000,00 kr.

19

crowdfunders
Udløbet
afartagazine @afartagazine

medlem siden 15. december, 2016

Om projektet

I julegave ønsker vi hos AF·ART Magazine en lille donation til vores magasin. Vi mangler 2000 kroner for at kunne udgive vores fjerde nummer af kunstmagasinet.


Med temaet All Things Must Pass undersøger vi det temporale i kunsten og kulturen i form af bevaring, foranderlighed, forvandling og brud. Vi har indholdet klar men mangler et sidste økonomisk skud for at komme i mål, så al donation modtages med kyshånd!


·


Om magasinet:


AF•ART Magazine er et vedkommende kunstmagasin, der dykker dybere ned i til kunstens univers, og stiller spørgsmål til hvad det er kunsten kan? Hvordan kunsten påvirker vores liv? Og hvad kunsten siger om vores tid?


Gennem kritiske artikler, papirgallerier, kronikker, fotoserier og kreative essays er AF•ART med til at skabe friske perspektiver og  refleksioner. Indholdet opfordrer til debat og er formet ud fra menneskers behov for fællesskab, udfoldelse,  kærlighed, stillingstagen og kreativitet.


Magasinet udarbejdes af frivillige og engagerede skribenter, der har pennen på pulsen og blikket i bakspejlet. AF•ART er et trykt magasin med udgivelse tre gange årligt. Det er relevant, men ikke nyhedsbaseret. Det er oplysende, nærværende og – frem for alt – værd at tage med hjem.


·


Du kan følge med på


Facebook: https://www.facebook.com/kunstmag.afart/?fref=ts


Instagram: https://www.instagram.com/afartmagazine/


·


Mange hilsner og glædelig jul


AF·ART Magazine teamet


·


Kontakt os på Facebook eller på mail: redaktionen@afartmagazine.com


http://afartmagazine.com


·


Kredit:


Tak til Sidsel Lehn Mehlsen for værk fra hendes serie Evolving

Partnerskaber