Anders på landsholdet

3.646,00 kr. 100.00% af 3.646,00 kr.

20

crowdfunders
udløbet
Anders Hansen @andersaagaardhansen

medlem siden 16. oktober, 2016

Om projektet

Hjælp mig med at komme på landsholdet!

Baggrund:
At vi har et trail-landshold i Danmark er en ret ny ting og vi har kun haft landsholdet af sted til ét verdensmesterskab i ultratrail (snart to). Det er dog lykkes at finde nogle meget skarpe kandidater og niveauet i Danmark er kun blevet højnet efter tilblivelsen af landsholdet.
For at kvalificere sig til landsholdet, er det ikke nok, at vise sig frem i de danske ultraløb. Landstræneren vil gerne se at man kan klare mosten på en længere rute i de rigtige bjerge og det er selvfølgelig helt fair! Men for en fattig SU-finansieret løber, i en sport hvor der ikke er nogle støttekroner at hente, kan dette dog være et lidt svært krav at opfylde. Det kan godt være niveauet er til det rent sportsligt, men finanserne er lidt begrænsede ifht. at kunne vise det. Det er netop derfor jeg har oprettet denne crowdfunding-kampagne. Jeg håber at I kan hjælpe mig med at komme på landsholdet, så jeg kan få lov til at repræsentere Danmark ved næste års mesterskaber.

Det løb jeg har kig på, og leder efter finansiel støtte til, er et 76 km. bjergløb i Barcelona. Valget er faldet på netop dette, da det er en rute der ligger rigtig godt til mig og da det er rimelig billigt at komme til. Hvis jeg leverer et godt resultat her, er chancerne for at komme på landsholdet meget gode.
Mere info om løbet her

Jeg har aldrig været i bedre form. Jeg har netop gennemført en periode, med rigtig mange konkurrencer. Blandt andet 3 løb på 3 weekender med 3 sejre og en ny PR på 10 km. Jeg ved at niveauet er højt nok til landsholdet!

Mit budget for Barcelona turen ser sådan her ud:
Fly Billund - Barcelona = 1.496 kr.
Bus til Billund = 300 kr.
Overnatning i Barcelona = 1180 kr.
Startgebyr for løbet = 670 kr.

Det vil sige 3.646 kr. i alt.

Jeg håber I vil hjælpe mig med at komme af sted. Selv små beløb er en stor hjælp!

Alle støttende vil blive nævnt i min løbsberetning, som bliver lagt op på bloggen:
http://enduranceteamphoenix.com/

Nu krydser jeg fingre!
Partnerskaber