Hillerøds Uendelige Historier

43.373,00 kr. 114.35% af 37.931,00 kr.

68

crowdfunders
udløbet
andersgreis @andersgreis

medlem siden 22. marts, 2012

Om projektet

Her kan du støtte udgivelsen “Hillerøds Uendelige Historier”. Udgivelsen er en bog indeholdende sange, fortællinger, fotos og sangtekster.

Ved at støtte projektet kan du få en signeret udgave af bogen, unikke A1-plakater med de fotos, der er i bogen, du kan få koncerter med De Uendelige Historier, din egen personlige sang* og uendeligt god karma.

Bogen udgives fredag d. 28/10 kl. 19:30 ved en releasekoncert i Hillerød. Nærmere info offentliggøres på facebook.com/deuendeligehistorier. Indsamlingen løber til 1/11-2016.

 

Hvem og hvad er De Uendelige Historier

De Uendelige Historier er en sangskriver-duo bestående af Nana Schwartzlose og Anders Greis. 
Vores koncept er, at vi tager til et sted i Danmark, og snakker med de mennesker, der lever det sted. Ud fra deres historier skriver vi sange. Vi mødes hver formiddag i 8 dage med en ny person hver dag, hver eftermiddag skriver vi en sang ud fra det møde, og sådan ender vi med at have et sangbart portræt af et sted i Danmark. Det portræt fremfører vi for de mennesker, sangene handler om, og vi indspiller og udgiver sangene, så de kan leve videre.

Nøglen er at opstøve de gode fortællinger som på én og samme gang er unikke og individuelle, som de mennesker, vi møder, men som samtidig besynger det almenmenneskelige, vi allesammen kan spejle os i.

Når vi sammen med publikum synger om Hanne, der vil have sin aske spredt ud over familiens jorde når hun dør, om Sylvest der efter et langt liv som flykaptajn i Asien nu sejler Den Lille Færge rundt om Fredensborg Slot, eller om landsbyens sure mand, der nægter at handle i byens nye bæredygtige købmandscafe, så oplever vi den menneskelighed, der forbinder os alle sammen på tværs af de små samfund og grupperinger, vi normalt færdes i. Vi oplever at hver vores unikke historie har værdi, og at vi hænger uløseligt sammen ét stort skæbnefællesskab.

På indspilningerne medvirker desuden Rasmus Glendorf på trommer og teknik og Jacob Dedenroth Broholm på tangenter. Frej Rosenstjerne har taget billederne til bogen, som udgives på Forlaget Ekbatana, der er ejet af Christel Sunesen, som også er redaktør på udgivelsen.
Det regionale spillested, Klaverfabrikken støtter udgivelsen og den tilknyttede releasekoncert med 25.000 kr.

 

Hvad indeholder bogen “Hillerøds Uendelige Historier”

Bogen er et sangportræt af Hillerød-egnen, som bygger på 8 sange, der blev skrevet i august, 2015. Den indeholder

 • En cd med 8 sange. Sangene er indspillet i The Village Studio.

 • De 8 sangtekster.

 • 8 fortællinger om mødet mellem De Uendelige Historier og de mennesker, sangene handler om. Historierne er skrevet af Anders Greis.

 • Fotos af de steder og mennesker, sangene handler om. Fotografierne er taget af fotograf, Frej Rosenstjerne (rosenstjerne.com).


 • Sangene:

  • "Hele livet har jeg plantet træer". Skrevet ud fra mødet med Kesser, der i mange år har haft børneasylet i Gadevang.  • "Byens frisør". Skrevet ud fra mødet med Thomas og Bruno - far & søn - der har Frisør Centrum i Helsingørsgade.  • "Danmarks smukkeste sømil". Skrevet efter kaffe, basser og en sejltur med Paul og Sylvest, der er hhv. redder og skipper på Den Lille Færge på Slotssøen.  • "Det er mig, der er boss". Skrevet ud fra et besøg hos Allan, der har Bodega Striben i Skævinge.  • "Her i Gadevang". Skrevet efter et besøg i Jordnær. Gadevangs bæredygtige købmandscafe, som alle - undtagen en enkelt beboer - er begejstrede for.  • "Jeg har viet mit liv til chokolade". Skrevet efter et besøg i chokolademageriet, hvor indehaveren, Dorte, bød på smagsprøver  • "Jeg kan mærke havet bruse i mit blod". Skrevet ud fra et besøg på KonTiki-skole"Vi er i hvert fald ikke normale". Skrevet ud fra et møde med Camilla, der rådgiver mennesker, der er særligt sensitive.


   

  Hvad skal pengene bruges til?

  Vi samler penge ind til at betale for studietid, fotografen, tryk af cd’en, tryk og opsætning af bogen, markedsføring, løn til musikere/teknikere/grafiker mv. Du kan se vores budget her: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1PXYkndPgLTx_N2AwLrFclFhJD9IfLn_rNv4_5YEi7gQ

   

   

  Se mere på facebook.com/deuendeligehistorier

  * De Uendelige Historier skriver en sang ud fra et møde med dig eller en person, du vælger. De Uendelige Hístorier har kreativ frihed i denne proces og kan derfor vælge hvordan sangen skal skrives. Vi skriver ikke reklamesange, inddrager ikke varemærker el. lign. i sangene og vi skriver ikke sange om partipolitiske standpunkter el. lign. Du kan godt vælge at sige, at der er visse ting, du ikke vil have, vi skriver om.
  Sangen skrives inden udgangen af 2017.
  God Karma
  Minimumsbeløb 50,00 Støt udgivelsen af Hillerøds Uendelige Historier med denne beskedne sum og få god karma til gengæld
  Gratis adgang til release-koncert
  Minimumsbeløb 100,00 Du får gratis adgang for én person til release-koncerten d. 28/10 kl. 19:30 i Hillerød
  Signeret bog
  Minimumsbeløb 300,00 Du får et signeret eksemplar af bogen, ”Hillerøds Uendelige Historier”, som indeholder 8 sange, 8 sangtekster, 8 fortællinger og en billeder af Hillerød og historiernes hovedpersoner. Bogen sendes til din adresse inden udgangen af 2016.
  Signeret bog + gratis adgang til release-koncert
  Minimumsbeløb 400,00 Du får et signeret eksemplar af bogen, ”Hillerøds Uendelige Historier” og gratis adgang for én person til release-koncerten d. 28/10 kl. 19:30 i Hillerød.
  Plakat med valgfrit foto fra bogen
  Minimumsbeløb 500,00 Du får tilsendt 1 unik plakat i A1-format med et valgfrit foto fra bogen. Billederne er taget af fotograf, Frej Rosenstjerne.
  Signeret bog + 2 x gratis adgang til release-koncert + Plakat med valgfrit foto fra bogen
  Minimumsbeløb 1.000,00 Du får et signeret eksemplar af bogen, ”Hillerøds Uendelige Historier”, gratis adgang for to personer til release-koncerten d. 28/10 kl. 19:30 i Hillerød, samt 1 unik plakat i A1-format med et valgfrit foto fra bogen. Billederne er taget af fotograf, Frej Rosenstjerne. Bogen og plakaten sendes til din adresse eller udleveres til release-koncerten.
  Akustisk intim-koncert med De Uendelige Historier
  Minimumsbeløb 5.000,00 Du får en akustisk intim-koncert med De Uendelige Historier (Nana Schwartzlose og Anders Greis) der, hvor du ønsker. Er koncerten uden for sjælland skal der betales transport i bil for 2 personer. Koncerten er uden forstærkning og varer max 45 min. Koncerten skal afholdes inden udgangen af 2017.
  Koncert med De Uendelige Historier + band
  Minimumsbeløb 10.000,00 Du får en fuld koncert med De Uendelige Historier + band. Vi medbringer lydmand og alt udstyr. Er koncerten uden for sjælland skal der betales transport i bil for 2 personer. Koncerten varer max 45 min. Koncerten skal afholdes inden udgangen af 2017.
  Personlig sang
  Minimumsbeløb 13.000,00 De Uendelige Historier skriver en personlig sang ud fra et møde med dig, eller en person du vælger. De Uendelige Hístorier har kreativ frihed i denne proces og kan vælge hvordan sangen skal skrives. Vi skriver ikke reklamesange, inddrager ikke varemærker el. lign. i sangene og vi skriver ikke sange om partipolitiske standpunkter mv. Du kan godt vælge at sige, at der er visse ting, du ikke vil have, vi skriver om. Sangen skrives inden udgangen af 2017.
  Partnerskaber