Bornholm - FLERE folk, fæ og foodies

29.901,00 kr. 149.51% af 20.000,00 kr.

66

crowdfunders
udløbet
Anders Beier @beier

medlem siden 28. juli, 2016

Om projektet

Arbejdstitlen på bog nummer to bliver Bornholm Flere Folk, Fæ og Foodies. De første historier er allerede skrevet.

Den første bog blev nr 3 som verdens bedste fotografiske kogebog i "World Gourmand Cookbook Award", kogebøgernes svar på Oscaruddelingen der blev afholdt i Yantai i Kina. Vi var selvfølgelig med.

I den første bog var alle historierne lavet om foråret. I den nye bog, vil der være sommer og efterårshistorer -på den måde når vi lidt rundt om alle sæsoner.

Det er desværre ikke gratis at kaste sig ud i sådan et projekt, så vi håber meget på din hjælp - både med bidrag, men også med hjælp til at sprede ordet til andre. Sammen kan vi lave en ny bog, der med sikkerhed bliver ligeså flot som den forrige.

Vi har fået lov af Phase One til at låne et verdensklasse kamera, og bogen bliver udgivet på et kraftigere stykke papir end sidst. Alt i alt et mærkbart løft.

Anders Beier er uddannet reklamefotograf med eget studiet på Bornholm, hvor han løser opgaver fra nær og fjern, Sune Rasborg er uddannet kok, med stor erfaring med foodstyling.

Alt hvad der kommer ind over de 20.000 kr går til en pulje som forhåbentlig viser sig at være nok til at få bogen oversat og udgivet på flere sprog - engelsk og tysk står øverst på listen.
Partnerskaber