Udlændige i Danmark - webside, der fremmer integrationen

0,00 kr. 0.00% af 20.000,00 kr.

0

crowdfunders
Udløbet
Diana D Jensen @dianadjensen

medlem siden 26. juni, 2016

Om projektet

Der skal laves en hjemmeside, der hjælper udlændige i Danmark - fra de ankommer til landet til de får et fast netværk og er blevet en aktiv del af samfundet. Da jeg selv har været en af dem engang (nu er jeg dansk gift og ved at få dansk statsborgerskab), ved jeg hvor hårdt det kan være og hvad man behøver for at få en god start her i landet.

Man føler sig ensom og fortabt - især før man når at lære lidt dansk. Derfor mener jeg, at der mangler noget. Siden som NyIDanmark.dk er gode og informative, men de giver ingen hjælp, når det handler om at finde sin plads i samfundet.

Derfor vil jeg gerne have, at hjemmesiden ikke bare skal indeholde info om, hvordan man få sine papirer i orden eller lignende, men skal også hjælpe udlændige med at finde job, uddannelse, fritidsinteresser, foreninger og få opbygget et netværk.

Hjælpen vil være i form af information, personlig hjælp via telefon og mail og - hvis jeg får samlet penge nok til det - personlige hjælpere, der f.eks. tager med en hen på rådhuset eller boligforeningen og hjælper en med at finde ud af, hvordan man gør.

Derudover kommer der en social funktion, der betyder, at folk via gratis medlemskab kan komme i kontakt med hindanden og mødes til arrangementer. Der vil være særlig fokus på at involvere danskere, der gerne vil hjælpe de nyankomnes integration.

Det handler ikke om flygtninge, men om folk, der kommer til Danmark for at studere eller arbejde. Der vil derfor ikke være relevant information eller tilbud til flygtninge på siden.

Projektet indebærer:

1. Oprettelse af hjemmeside

a) Hosting (ca. 100 kr./m)

b) Domain (ca. 100 kr./y)

c) WP Skabelon (ca. 500 kr.)

d) Medlemskabs plugin (ca. 50 USD/m)

2. Reklame (mindst 2000 kr. og muligvis meget mere over en længere periode)

3. Præmie af ca. 5000 kr. for at fremme tilmeldingen i begyndelsen

4. Små beløb (200-500 kr.) for at fremme tilmeldingen af hjælpere i begyndelsen

5. Event omkring jul-nytår i år (mellem 5000 og 15000 kr.)

Hvor meget der bliver brugt, afhænger selvfølgelig af, hvor meget der bliver indsamlet.

Enhver, der hjælper projektet kan få gratis medlemskab (der bl.a. vil give adgang til betalte opgaver, såsom tolkejob) eller få placeret sin reklame på siden i en periode (perioden afhænger af din støtte).

Der accepteres også hjælp i form af:

1. Skribentarbejde

2. Webservices som hosting, domain registrering, eller medlemskabssoftware

3. Frivillige udlændige-hjælpere

4. Advokatbistand (der hjælper især i begyndelsen, men også muligvis senere med at have detaljerne i orden)

5. Reklamekontraker

6. Links til og presentation af siden

På den lange bane burde hjemmesiden kunne betale for sig selv via reklameindtægter og særlige former for betalt medlemskab for erhvervsdrivende og for andre, der skal give adgang til for eksempel dating eller VIP arrangementer. De grundlæggende funktioner vil dog altid forblive gratis.
Partnerskaber