Støtte til materialeindkøb og studiegebyrer under ophold på Kunstakademiet i Amsterdam

9.800,00 kr. 196.00% af 5.000,00 kr.

12

crowdfunders
udløbet
Johannes Holt Iversen @2853389623

medlem siden 22. maj, 2016

Om projektet

MÅLET PÅ 5000,- KR. ER NÅET, MEN ALLE DONEREDE BELØB UDOVER VIL GÅ TIL FINANSIERING AF STUDIEAFGIFTERNE (ET TUITION FEE LIGGER PÅ CIRKA 18.000,- KR PR. ÅR)

HVORFOR
Da jeg står i den heldige situation at være blevet tildelt plads på kunstakademiet Gerrit Rietveld Academie i Amsterdam, søger jeg nu finansiel støtte til mit ophold. Store dele af opholdet har jeg kunnet betale gennem egen finansiering og salg af malerier, dog vil jeg have brug for en ekstra hjælp til at betale samtlige studieafgifter. Da jeg allerede har været under uddannelse andetsteds og har været underlagt fremdriftsreformen, støtter SU-styrelsen kun det første år af min uddannelse. Derefter er jeg overladt til mig selv til at få finansieret mit akademi forløb yderligere.

MÅLET
Målet er at crowdfunde så stort et beløb som muligt da det skal gå til betaling af de materialer og studieafgifter der vil forekomme de første år. Et sådan beløb vil kunne give mig arbejds -og studie ro så jeg kan fordybe mig i dygtiggørelsen af mit formsprog og opnå det internationale kunstneriske niveau der er ambitionen. Jo større slutbeløb vi ender på desto større chance har jeg for at få tid til mine studier på kunstakademiet i de forløbne år.

Alle der giver mere end 300,- kr. vil få tilsendt et kunstværk svarende til det donerede beløb. Ønsker man at se mit tidligere arbejde og vejl. priser kan der henvises til galleriet Another Ballroom og den officielle hjemmeside. Små oliemalerier vil kunne rekvireres ved donationer fra 2.000,- kr. og opefter. Man vil ikke kunne have medbestemmelse på gaven man får tilsendt som tak for sin donation. (Husk at registrere post adresse i din indbetaling!)



MÅLET PÅ 5000,- KR. ER NÅET, MEN ALLE DONEREDE BELØB UDOVER VIL GÅ TIL FINANSIERING AF STUDIEAFGIFTERNE (ET TUITION FEE LIGGER PÅ CIRKA 18.000,- KR PR. ÅR)

HVEM ER JEG?
Mit navn er Johannes, jeg er 26 år og jeg har haft en lang og kringlet vej til kunsten. Da jeg ikke har haft et stærkt netværk indenfor de billedkunstneriske fag  eller gået på nogen kunstskoler, har jeg måttet skabe vejen selv, forstå mit kald og fundet min identitet som kunstner. Jeg er opvokset i Aalborg og har bl.a. haft et langt universitets studium i Kommunikation, Design og Digitale Medier, men uanset hvad jeg gjorde for at rationalisere mit kald, vendte jeg altid tilbage til de kunstneriske fag. I 2014 tog jeg konsekvensen af det og besluttede at gå efter målet. Jeg kom i privat mesterlære hos en dansk billedkunstner Erik Rytter. Det har derudover resulteret i tre års benhårdt arbejde med optagelsesprøver i hhv. Danmark og udland, hvor nu min drøm er gået i opfyldelse med optagelse på et internationalt kunstakademi. Ønsker du at finde ud af mere kan du læse om mit arbejde og læse cv på min officielle hjemmeside.



Partnerskaber