Gå med gys i Odense med Wonder Pointers nye guidetur!

0,00 kr. 0.00% af 20.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
wonderpointer @wonderpointer

medlem siden 2. maj, 2016

Om projektet

Lad WONDER POINTER vise dig verden på en helt ny måde!!!


Vi vil gerne give folk - unge, gamle, lokale, udlændinge - mulighed for at være turist på en ny, spændende og anderledes måde. Vi vil underholde, og vi vil informere. Vi vil give det at være turist en ny dimension - et pift, som man ikke har oplevet tidligere.

Alle kender det; det at komme til en destination og ikke rigtigt vide, hvad man skal se. Hvad man skal bruge sin tid på. Det kan være et sted, du ikke har besøgt før, det kan være en destination, du har mødt mange gange, og det kan være din egen hjemby. Med vores App giver vi folk en mulighed for at få en fed oplevelse, en fed historie på lige nøjagtig den destination, du kommer til. Alle destinationer har nemlig gode historier.

Vi formidler dem på en underholdende måde. WONDER POINTER henvender sig til alle. Vores historier er velegnede til både børn og voksne. Til de unge mennesker og forretningsmanden. Til skoleklassen og til den historieinteresserede. Omdrejningspunktet er den gode, spændende historie formidlet på en underholdende måde.

Det er unikt, fordi vi kombinerer GPS-styringen med lydeffekter, som bringer folk med ind i det univers, de besøger. Og det er unikt, fordi din oplevelse er personlig - og fordi din oplevelse er individuel.

Med vores App oplever du byer og steder på en anden måde, end du er vant til.

Hvad støtter denne crowdfunding?

WONDER POINTER har allerede udviklet en eventyrlig tur omhandlende den verdensberømte danske forfatter H. C. Andersen. En dejlig folkelig tur for hele familien, der ønsker sig en ekstraordinær guideoplevelse, hvor den hyggelige historie er i højsædet. Som den næste tur ønsker vi at give de modige en udfordring ved at producere en gysertur. En tur som kommer til at bestå af de Odenseanske spøgelseshistorier og henvender sig til det segment, som kan se det sjove i at skifte hygge ud med uhygge. Det bliver en skrækindjagende vandring gennem byens gader, hvor turisten hele vejen vil gå i spænding og angst for, hvad der lurer af skræmmende lydeffekter og fortællinger rundt om næste hjørne.
Partnerskaber