Bidrag til at nedbryde tabu omkring stress, angst og depression

0,00 kr. 0.00% af 10.000,00 kr.

0

crowdfunders
Udløbet
Nicolai Christensen @sensitalk

medlem siden 30. marts, 2016

Om projektet

Støt projekt Sensitalk og hjælp med at nedbringe tabu omkring stress, angst og depression!

Hvad er Sensitalk.dk?
www.sensitalk.dk  er en gratis vidensportal for folk og pårørende omkring emner som stress, angst, udbrændthed og depression. Der er i Danmark pt. over 1.6 mio danskere som på den ene eller anden måde er påvirker af disse tilstande, og tallet er stærkt stigende. Ifølge WHO så er stress en af de væsentligste kilder til sygdom i år 2020.

Facts omkring stress, angst, udbrændthed og depressison i Danmark
500.000 danskere føler sig udbrændte
430.000 danskere har symptomer på alvorlig stress
300.000 danskere er deprimerede
400.000 danskere lider af angst


Hver dag
er over 35.000 danskere sygemeldt, hvis vi isoleret set kigger på stress.

Formål
Formålet med www.sensitalk.dk  er at nedbryde alle de tabu som eksisterer omkring stress, angst, udbrændthed og depression samt generelt hjælpe folk med at få information så færre går ned med klappen samt at folk kan komme sig hurtigere hvis de først er blevet ramt. Sensitalk.dk er desuden også med til at levere viden til pårørende.

Hvis der var en bedre åben dialog om mental sundhed, så er det min samt flere anerkendte psykologers overbevisning at langt færre mennesker ville have det dårligt.

På Sensitalk.dk kan du skrive i med andre brugere i et debatforum,  se events omkring mental sundhed, læse artikler skrevet af professionelle samt finde behandlere som er godkendt af Sensitalk. Alt sammen helt gratis.

Hvad skal støtten gå til?
Sensitalk kan ikke gør en forskel i Danmark hvis folk ikke ved at denne vidensportal eksisterer.
Jeg søger derfor støtte til at få markedsført www.sensitalk.dk, så vi kan fremme mental sundhed i hele landet. Hvis du har lyst til at bidrage med nogle støttekroner så kan DU på denne måde være med til at gøre tilværelsen bedre for folk der har det dårligt. Hvis du ikke selv er ramt, så kender du helt sikkert en person der er.

Lad os komme i gang med at hjælpe hinanden!.

 
Partnerskaber