Støt Kahsay

0,00 kr. 0.00% af 28.330,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Lars Kyrø @larskyroe

medlem siden 14. marts, 2016

Om projektet

Venligboerne I Dragør er en forening, der bidrager med at bane vejen for god integration af nye borgere (tidligere flygtninge), der kommer til Dragør. Vi har i Dragør fået en ny borger med et stort cykeltalent, som vi gerne vil hjælpe på vej til evt. at få en cykelkarriere som professionel.

For at kunne hjælpe ham skal vi bruge ca. kr. 30.000 i dette års cykelsæson, så han kan købe cykellicens, betale deltagergebyrer til cykelløb og købe reservedele til sin cykel samt betale evt. reparationer af cyklen. Desuden vil der gå ca. kr. 2.500 til leje af cykel, ”bike fee”, mv. på en træningstur til Mallorca, som er sponsoreret via en indsamling i Venligboerne i Dragør. Vores cykeltalent hedder Kahsay, og han har været så heldig, at Team Dragør har støttet ved at give ham cykeltøj, skaffet ham en træningscykel til låns; Desuden har cykelryttere fra Amager Cykle Ring bidraget til Kahsays cykeltræning ved dels at sponsere en træningstur til Malaga og dels ved at lave træningsplaner, samt at tage Kahsay med til træning 3-4 gange ugentligt. På sidelinjen støtter en borger i Dragør med intensiv danskundervisning og en anden borger med udarbejdelse af kostplaner mv.

Du kan følge Kahsay på hans facebookside ”Kahsay”, hvor der jævnligt kommer opdateringer om Kahsay og hans cykeltræning, her vil vi også opdatere, hvilke cykelløb Kahsay kommer til at køre. Som ny cykelrytter begynder Kahsay som licensrytter i D-klassen og skal meget gerne hurtig bevæge sig opad mod A-klassen.

Tak for opmærksomheden Med venlig hilsen Bettina Fellov Formand for Venligboerne i Dragør
Partnerskaber