ROCKMUSIK TIL GULDALDERMALERIER

0,00 kr. 0.00% af 18.400,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Søren Mølstrøm @sorenmolstrom

medlem siden 8. oktober, 2015

Funders

Ingen har endnu støttet dette projekt, du kan blive den første :)
LIDT HAR OGSÅ RET
Minimumsbeløb 20,00 Vi og publikum sender dig en stor tak i en video direkte fra en af vores koncerter.
CHAT MED ET GULDALDERMALERI
Minimumsbeløb 50,00 Du får chat-forbindelse med en person i et gammelt guldaldermaleri og kan spørge om lige det, du har lyst til. Og du må helt selv vælge, hvilket maleri du vil i kontakt med. Det behøver ikke være et guldaldermaleri, men det er dog vores specialitet.
ET DIGT OM DIT PROFILBILLEDE, SOM VAR DET ET GULDALDERMALERI
Minimumsbeløb 150,00 Vi skriver et 4-linjer langt digt til dit eller din kærestes profilbillede på Facebook, som var det et guldaldermaleri! Den perfekte gave til kæresten.
LEJ ET MALERI FOR EN UGE
Minimumsbeløb 300,00 Du kan få et af malerierne (autentisk kopi) fra 'Rockmusik til guldaldermalerier' ud og hænge i din stue i en uge. Du kan også tage det med på festival. Hvad du bruger maleriet til, er helt op til dig, så længe du er sød ved det.
ALTERNATIV OMVISNING PÅ ET SELVVALGT KUNSTMUSEUM
Minimumsbeløb 300,00 Du får forsangeren fra 'Rockmusik til guldaldermalerier' og hans krøllede hjerne med som guide på Statens Museum for Kunst eller et andet kunstmuseum på Sjælland, som du selv vælger.
INTIMKONCERT MED MALERI OG DIGTER
Minimumsbeløb 500,00 Konceptets forsanger kommer hjem til dig med et maleri og en guitar. Først fortæller han historien om den kunstekspert, han engang mødte foran det medbragte maleri. Hun har nemlig den særlige egenskab, at hun kan se på folk, om de har bollet udenom. Efter historien spiller han en sang om maleriet, der er inspireret af historien. Indslaget er oplagt som intro til firmafesten, fødselsdagen, receptionen eller bare som et underholdende alternativ til det, der kommer i fjernsynet.
POP-UP KONCERT MED ET GULDALDERMALERI
Minimumsbeløb 800,00 Vi popper op med et guldaldermaleri og en sang på et sted, som du vælger. Jo længere fra København det skal foregå, des tættere på 2.000 DKK kommer vi.
INTIMKONCERT MED 4 MALERIER + 3 MUSIKERE
Minimumsbeløb 2.000,00 Du får besøg af to gamle guldaldermalerier og et akustisk tremands-orkester, der vil fortælle en historie og spille en sang til hvert af de fire malerier. Her kan du blandt andet høre historien om kunsteksperten, der kan se på folk, om de har bollet udenom samt historien om den hemmelige tidsmaskine, der gemmer sig i et maleri af en gravhøj. Indslaget er oplagt som intro til firmafesten, fødselsdagen eller receptionen.
KONCERT MED 'ROCKMUSIK TIL GULDALDERMALERIER'
Minimumsbeløb 5.000,00 Få en hel koncert med 'Rockmusik til guldaldermalerier' indeholdende historier og sange til 8 gamle malerier. Varighed: 1 time og 15 minutter. Vi kan opføre det, hvor end det passer dig, så længe det er indendørs.
Partnerskaber